доста пъти ми се е случвал подобен сценарииНадежди говежди.
И като ти отнесе още с първият импулс стопа и след това продължи в твоята посока и си шампион.
А първият импулс в различна от основната посока не е никакво обиране на стопове както масово смятате а е чисто и просто корекция до определено ниво след което движението си продължава по пътя си.
Акулите крадат стопове,ужас.особено на паунда
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всъщност нито е корекция, нито е обиране на стопове, а е най-обикновена нервна реакция на пазара породена от напрежението при очакването на новините, от слуховете преди новините, понякога от лекото забавяне на данните, които се очакват и разни такива неща - движението в обратна посока обикновено е породено от действията на психически неустойчиви индивиди.А първият импулс в различна от основната посока не е никакво обиране на стопове както масово смятате а е чисто и просто корекция до определено ниво след което движението си продължава по пътя си
----------
Ти нали не си мислиш, че само на тебе ти се случва - в общи линии се случва на всички, които гледат графиката в момента - аз по време на сериозните новини си правя кафе и не гледам графиките.доста пъти ми се е случвал подобен сценарии особено на паунда
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. ..................
Последна редакция от Звездолин : 06-10-2014 на 22:02
Да, съвсем точно си давам сметка коло са лудите - най-общо казано - много, но по принцип за да се мести пазара на някъде всъщност не са необходими толкова много хораТи даваш ли си сметка колко нервно луди трябва да участват в този пазар в момента за да предизвикат такива движения
По принцип хаотичните движения в моментите на новини идват от това, че повечето играчи на пазара (такива като мен и теб) всъщност никога не виждат какво се случва на пазара в момента, а това което се е случило преди малко (може да са няколко секунди, но все пак е историята на графиката, а не текущата графика)
Не ми ясно само какви новини търгувашА между другото още преди новините си пускам ордерите,и то не специално заради тях,и докато пазара е в шаш аз си пия кафето и се усмихвам,първият път след като ми се изясниха някои неща ми потекоха сълзи от смях буквално защото имах осем ордера и на нито един не ми удари стопа ,съответно за резултата им се досещаш.след като заставаш пред платформата след 19:00ч
Освен ФОМК аз за други важни новини не се сещам
Докажи де, за да прогледнем и ние слепитеАз мога да докажа моето твърдение нагледно но умишлено си трая,ама съм сигурен че ти няма да можеш да докажеш този виц.
Или си траеш акулите да не ти разберат номерата![]()
.................................................. ...................
Последна редакция от Звездолин : 06-10-2014 на 22:01