,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Последна редакция от Звездолин : 08-10-2014 на 22:53
Аз лично я гледам по Нова Тв, там винаги времето го дават по-хубаво отколкото по БТВ и канал 1особено прогнозата за времето![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (02-10-2014)
Сега погледнах, че авторката има 11 мнения и няма навик да пише във форума. Затова няма да се включи и да обясни!
Обаче в началото на темата има ремарк - става дума да не се съобразяваш с новините, да не ползваш фундаментален анализ един вид.
Иначе няма как да търгуваш "без новини", защото те изскачат по всяко време и какъвто и да си скалпер все ще има новини докато си с отворена позиция.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля, че всеки се сеща, че става въпрос да не се търгува по време на новините oт сорта лихви, михви, пейроли и т.н.![]()
Да, бе ясно, но бях длъжен да попитам, защото трудно може да се избягват всички новини и дори понякога по-незначителните уж имат по-силно значение и влияние.![]()
абе едно е да търгуваш новини целенасоченоСега погледнах, че авторката има 11 мнения и няма навик да пише във форума. Затова няма да се включи и да обясни!
Обаче в началото на темата има ремарк - става дума да не се съобразяваш с новините, да не ползваш фундаментален анализ един вид.
Иначе няма как да търгуваш "без новини", защото те изскачат по всяко време и какъвто и да си скалпер все ще има новини докато си с отворена позиция.иначе много ясно че няма как да ги избегнеш
penman (02-10-2014)
значи за да търгуваш ти трябват новиниЧудесно е, че се забавляваш, но дай насам и ние да се посмеем. Кажи ти как тълкуваш израза "търгуване без новини"?
Мен лично ми звучи като "пиене на вода без чаша, когато няма бутилка". Обясни ми, защото аз затова съм в този форум - за да науча тези скрити тънкости.
Ако бях много учен и богат нямаше да си чул дори за мен. А вероятно и тебе нямаше да те има тук?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,
Иначе е хубаво ако имаш позиция на плюс преди новините, местиш стопчето на плюс и се надяваш да удари моментум на твойта страна.Мисля, че всеки се сеща, че става въпрос да не се търгува по време на новините oт сорта лихви, михви, пейроли и т.н.
да тука при инстата е горе долу добре че не разширяват спреда ама при другите не е такаособено бг брокерите понякога не си поплюват и 30 пипа спред ги нямат за нищо
.................................................. .....................
Последна редакция от Звездолин : 06-10-2014 на 22:04