Ко ? Нье!!! Това е , щото съм учил за инженер, а не за филологИмам се за задоволително грамотен
и с две ръце поддържам предложението за езикова реформа, което ще ни отърве от досадните пълни членове
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тя си работи, просто нито едно събитие без няколко потвърждения не може да бъде сигнал. Дивергенцията е просто една от причините да влезеш на позиция, но не може да бъде единствената причина.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (23-09-2014)
едно поредно изказване , което уважавам .. и ценя твоето мнение като цяло .. добър трейдър и има на какво да ни научиш ..
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
щото те мернах да правиш забележка по граматиката, правописа по-скоро на един съфорумец наскоро, та затова реших че нарочно се лошотиш с пълния член, който трябваше да е непълен в случая. защо да са досадни - пълните членове са си много по-хубави според мен, но ако гледаме граматически правилното, ще трябва да се примирим и с непълни чат-пат.. то и без това не се спазват, реформите трябва да отразяват практиката, доколкото не вредят никому.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Правопис е едно, граматиката съвсем друго нещо. Аз с правописа проблеми нямам, ама никакви.И мога да си позволя да се подигравамГраматиката понякога ми се опира. Особено пълния член
А реформата назрява. Очаквам в най-скоро време да го махнат тоя член, както се обсъжда в БАН![]()
важното е пред партньорките ти да не ти се опира.Правопис е едно, граматиката съвсем друго нещо. Аз с правописа проблеми нямам, ама никакви.И мога да си позволя да се подигравамГраматиката понякога ми се опира. Особено пълния член
А реформата назрява. Очаквам в най-скоро време да го махнат тоя член, както се обсъжда в БАНщом само дотам ти се опира в писмен план, значи няма да те мисля. все пак докато не го махнат официално, му мисли.
![]()
macd аз чак толкова не съм го изучавала - има много по-директни начини за откриване на посоката според мен. но има и хора, които много успешно търгуват по него. все пак трябва да се съчетава и с други индикатори и признаци както казва 100.
Пп: обикновено го комбинират с RSI или стохастик като класика.
Последна редакция от Eli2356 : 23-09-2014 на 22:33
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не ми е трябвало още синьото хапченце
///////////////////////////////////////////////////////////////////
На мен пък още по-малко.Дано и никога не ТИ потрябва (на мен със сигурност няма).
Само на курсовете по графиките трябва да им даваме чат-пат, че много оклюмали си падат на моменти.
Хайде до скоро...![]()
Кои курсове, кой е оклюмал да не е заразно???????????????????????????????????? ?????????2