Много дълбокомислен филосогски разговор сте наченали, Ели. Четох, четох... ама рано сутринта ме мързи да философствам толкоз много. Обаче ей в туй, болднатото, си на 100% права!Аз пък искам някой мен да ме обича толкова, колкото ти обичаш себе си.Ше го казвам на всичките ми бъдещи бивши не знам какви си... докато не се намери някой, на който не е нужно да му го казвам.
Защо е нужно наистина живота да се усложнява толкова като е толкова прост, толкова кратък и достатъчно труден? Не може ли хората просто да се обичат без да се правят на интересни и да си помагат взаимно кой с каквото може? Просто хейтвам хейтърите, хеле пък нарцисите - християнка съм до мозъка на костите ми: извинявам се, ако и аз съм допринесла с нещо към усложнението на разговора.
Бибко, така е; но да не прекаляваме все пак - има си равновесие в природата и то се спазва - получаваш толкова и това, което даваш.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да де. Това исках да кажа , ама нещо съм се объркал. Обикновено се изразявам доста точно, ма днес кво ми става ?Аз пък искам някой мен да ме обича толкова, колкото ти обичаш себе си.Ше го казвам на всичките ми бъдещи бивши не знам какви си... докато не се намери някой, на който не е нужно да му го казвам.
Защо е нужно наистина живота да се усложнява толкова като е толкова прост, толкова кратък и достатъчно труден? Не може ли хората просто да се обичат без да се правят на интересни и да си помагат взаимно кой с каквото може? Просто хейтвам хейтърите, хеле пък нарцисите - християнка съм до мозъка на костите ми: извинявам се, ако и аз съм допринесла с нещо към усложнението на разговора.
Бибко, така е; но да не прекаляваме все пак - има си равновесие в природата и то се спазва - получаваш толкова и това, което даваш.![]()
Какво съвпадение - щото и аз гледам съм се объркала: всъщност исках да кажа, че искам да обичам някого, колкото мен си и повече даже - много трудно се намират достойни да му се не види..Разликата с теб е, че ти, ако се съди по изявленията на бившата и настояща бивша и усилените ти критики към Пенман, си влюбен единствено в себе си, пък аз обичам и другите, макар и не толкова много като мен си.
И аз обикновено се изразявам точно, но тоя път май ти ме подведе - нали разговорът се завъртя около теб, самовлюбеност, хейтърство...
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Голяма гад съм. Трябва да ми се признае. А бъдещата бивша много си я обичам. Поне засега де, че ми епрясно още. Ама почва вече да ми се качва на главата , та да видим...Какво съвпадение - щото и аз гледам съм се объркала: всъщност исках да кажа, че искам да обичам някого, колкото мен си и повече даже - много трудно се намират достойни да му се не види..Разликата с теб е, че ти, ако се съди по изявленията на бившата и настояща бивша и усилените ти критики към Пенман, си влюбен единствено в себе си, пък аз обичам и другите, макар и не толкова много като мен си.
И аз обикновено се изразявам точно, но тоя път май ти ме подведе.
ПП За пенман, сори , ама много мразим словоблудството. Тука всички спамим, ма неговото е бата мата...
Е какво толкова му е дълбокомислено философското - това са прости истини от живота - не уважаваш ли другите, рано или късно ти се стоварва същото на главата, по всяка вероятност откъдето най-малко очакваш. Форексът е друго - там зависи от уменията и професионализма - ако не успееш с пълно право можеш да се самонамразиш.
----------
Бъди подготвен, че това няма да продължи дълго - в скоро време напълно ще ти се качи на главата. Аз ако бях още в началото да съм ти се качила, тя явно действа по-постепенно. Шегувам сеГоляма гад съм. Трябва да ми се признае. А бъдещата бивша много си я обичам. Поне засега де, че ми епрясно още. Ама почва вече да ми се качва на главата , та да видим...
ПП За пенман, сори , ама много мразим словоблудството. Тука всички спамим, ма неговото е бата мата...- винаги трябва да има взаимно уважение, дори към напълно непознати, да не говорим между приятели.
.. За Пенман не знам, обаче аз какви лиготии и простотии съм виждала из тоя форум - това неговото си е направо забавно и полезно даже в сравнение с другите.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-09-2014 на 17:00
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
не си бил във форума когато го нямаше лимита от 250$Тука всички спамим, ма неговото е бата мата...тогава беше голям спам голямо нещо
Това си е в реда на нещата . В края на краищата всички сме мъже на жените сиБъди подготвен, че това няма да продължи дълго - в скоро време напълно ще ти се качи на главата. Аз ако бях още в началото да съм ти се качила, тя явно действа по-постепенно. Шегувам се- винаги трябва да има взаимно уважение, дори към напълно непознати, да не говорим между приятели.
.. За Пенман не знам, обаче аз какви лиготии и простотии съм виждала из тоя форум - това неговото си е направо забавно и полезно даже в сравнение с другите.
Аз от баба си знам : Жена дето да не гълчи и мъж дето да не мълчи НЯМА
![]()