ба... кът съм гледал из форумите ханализи вълновишки всичкото живо се мъчи дявола у въздуха да таковатрета пета кУрективна... нема значение - еди-къде си требе да е връха - и жули ордер...
![]()
ба... кът съм гледал из форумите ханализи вълновишки всичкото живо се мъчи дявола у въздуха да таковатрета пета кУрективна... нема значение - еди-къде си требе да е връха - и жули ордер...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на мен вълните са ми сложни и някак не ги виждам , на теория ок, ама нещо на практика не ми се удаде добре, иначе по големите графики е ок там ги взимам под внимание, окобено като съвпадне по два-три метода, ама за малките графики, то докато ги преброя и ми мине входа.
Има си хора дето си го могат, ама аз не съм от тез.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
И на мен ми изглеждат сложни, аз дори не съм изучавал вълните, но не ми допадат като цяло.на мен вълните са ми сложни и някак не ги виждам , на теория ок, ама нещо на практика не ми се удаде добре, иначе по големите графики е ок там ги взимам под внимание, окобено като съвпадне по два-три метода, ама за малките графики, то докато ги преброя и ми мине входа.
Има си хора дето си го могат, ама аз не съм от тез.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Доста попрочетох за тяп и доста сделки съм виждала от човек търгуваш по тях, но аз някак не можах да върза теорията с практиката.
язе най-много кът за практическото им приложение четох от Бил УЙлямса - даже индикатор има да показва третата вълнанай-важното обаче мисля е, че ги причислява къмто категорията "ungrounded accessments" - т.е. необосновани твърдения - които в практиката служат единствено за по-голям душевен комфорт по време на вход
![]()
Тва какво означава accessments, че ми е бедна фантазията и по речниците не го открих .![]()
гугела куригирва веднагас другото "с" требе да се напише
твърдение, оценка, преценка - туй значи
Бил УЙлямса ги разделя тъй твърденията у търговлията - на обосновани и необоснованипрепродадено, вълна на Елиът, трендлиния примерно са необосновани, фрактала, силата на движение като пример за обосновани
![]()
Имаш ли го тоя индикатор на Бил Уилямс, че досега това дет съм виждала кат индикатор за вълни за нищо не става.
Нищо сложно няма в вълните на Елиът, ако гледаш на тях като на ПА.
,,,, а самата сложнотия произтича от неспособността на мераклиите да изрекат, че гурото е гол и приемат, че не в тях самите е грешката на броенето, а е в самата теория,,,,, и по нататък с напредването на опитите, някак си естествено, грешките започва да се възприема като признак на необходимост от интелектуална мощ - сещам се как по въпроса се изрази един синеок льоло, който чете лекции на Адмирала : "EW e висш пилотаж в анализа", колко е елементарно да го кажеш по просто "Не познаеш ли крайния резултата, значи си некомпетентен"да, това върви понеже докато се изучава търговията, изучаващия се превръща и в хазартно зависим, а от един хазартно зависим не може да очакваш да погледне истината в очите , понеже мерака "тук и сега е водещ"
, като немога да скрия тъгата си, че в този форум сте доста такива - хазартно зависими
..., но да се върнем на теорията- ква е тази работа, теория с ясни правила като ЕW, а малцина да я разбират, като под разбиране разбирам да има идентично броене на конкретна ситуация от всички участници които я използват, а то на практика няма такова нещо, въпреки привидно ясните правила, абе колкото броячи има в един форум толкова и мнения ще намериш,,, пък да не говорим за въпросителните поставени по чертежите им (което е хитра опция за заместване на буква или цифра от вълната, когато вълната не излезе
" , които толкова категорично изглеждат, та чак еднозначно на време-ценовите диаграми на гюровците в областта като Возни и останалите звезди,,, абе на гурото всичко е простено, дали е анализатор или популярен форумен ник, щом един път е възприет за гуро, то всичко по нататък му е простено, понеже мерака за успех замъглява съзнанието на прохождащия мераклия, а и що да не са му простени грешките на гурото, като голяма част от участниците на пазара имат алтернативни доходи, но надали биха преглътнали факта че нещо е куцо, ако им се налагаше с това да се издържат- и така опитите в изучаването на нещо толкова двусмислено са в състояние да продължат до безкрай и улисани е възможно да се пропусне факта, че оборотните инструменти все повече се търгуват от комопютри, като дела на тази търговия расте за сметка на ръчната., а при копютърната няма много мислене от там е добре да се почне, че нещата отдавана не се случват като във времената в които са били мислени въпросните теории..... пък с тези индикатори, няма начин индикатора да не показва входове, но друг е въпроса колко са те на фона на непоказните входове и на грешно показаните входове.... абе забавлявайте се, но пълноценно се забавлявайте,, щото с тези индиански методи нищо друго не ви остава да ви се случи.
в общи линии е това, следят се тенденциите в поведението на участниците, магарешката каручка отдавна е изоставена като средство за предвижване, въпреки че навремето си е било основно транспортно средство, а днес е просто атракция за дебелите англичанки,. То ако става на въпрос оня човек(забравих му името), който в началото на миналия век печелеше много от зърно, понеже интензивно обикалял съседните околия и от там е имал пълно инфо за добива, то днес надали с този метод създадената от него компания прави стотиците милиони, а май и милиарди, понеже днес инфото е на един клик и не е определящо, днес пътя е друг за успех в търговията на зърно - пазарите се променят.....
L1914 (20-09-2014)
Бил Уилямс ме кифи "всеки път влизам в сделка с нагласата че е губеща" или нещо подобно беше казал, бая приземен егугела куригирва веднагас другото "с" требе да се напише
твърдение, оценка, преценка - туй значи
Бил УЙлямса ги разделя тъй твърденията у търговлията - на обосновани и необоснованипрепродадено, вълна на Елиът, трендлиния примерно са необосновани, фрактала, силата на движение като пример за обосновани
., а как измерва силата на движението?