anonimen komardjia, Напоследък всяко твое явяване напоследък е свързано единствено с наритване на пишещите във форума- много негативизъм си насъбрал май нещо.,
anonimen komardjia, Напоследък всяко твое явяване напоследък е свързано единствено с наритване на пишещите във форума- много негативизъм си насъбрал май нещо.,
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Добре, че ми каза няма да почвам да си разплитам чорапките
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
ко? не, госпожо! няма такова нещо като негативизъм.,,, особено на фона на реализма, петък след затварянето в един сайт това е дереджето лонг/шорт/тотал:
,,,. ти между другото и за цигарите беше се чудила за къв чеп влагам толкова енергия да ти обяснявам, ами приеми че има хора добронамерени, но не можещи да се изразяват.
пък чорапките квото искаш си ги прави, мен не ме засягат, все пак не сме в кръжок по шеф и кройка.
----------
аз в други банки имам толкова, за да издържа в следващите 2 години, както моето семейство така и фирмата ми без да имам каквото и да е приходи, тъй чи спартаче изнервяне при менен няма към тоя етап.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Комърджи, туй форехсЪфакторито статистиката лито не само петъка след затварянето тъй, ами всеки ден по цял ден на всичките пазари
Силата то Бил УЙлямса "моментум" му викат, онуй осъм осцицлатора го показвадет направи най-голяма гърбина - там е третата вълна
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (20-09-2014)
въх... бях забравил, че на Дизелаки първия ник е бил такъв
Бил УЙлямса даже грааля вика, че намерили туй било "Да искаш каквото иска пазаря"
демек да го следваш само, без да ти пука де ще оди... ама по такъв начин да го следваш, че без да знаеш в началото ко ще се случи накрая да си на печалба...
![]()
Da Kure, навсякъде е така със сайтовете за отчитане, и тогава не мога да разбера що ме обявяват за негативен,,, или пък ако зема да нарека комарджия човек, който не откъсва очи от телефона си когато е на кафе, щото бил гледал котировките и той сигурно ще ми се обиди и ще каже че не е комарджия, а активен трейдър, и др. подобни примери мога д адам... защо тогава хората се обиждат не мога да разбера
абе аз нам ама ...
.... както и да е, говориш за индикатора който показва изменението на цената като разлика от моментната към предходната цена. Ок разбрах. Обаче напоследък, имам няма последните 1,5-2 г., в евро долар такива пикови движения сякаш по скоро са за фейдване отколкото за продължения т.е. сякаш много явната сила на движението не е много достоверна.,,, говорим си за силата и измерването на движението от предната страница.
Това от ACCESS бе - "внезапен пристъп/атака (на болест), изблик (на чувства и пр.)", +ment да стане съществително - Билчо е искал да каже, че вълните си ги съчиняваме под влияние на избликнали чувства и както казва Kypa "за по-голям душевен комфорт" и успокоение, че сме на правилния вход - вярно ти е бедна фанатазията.Шегувам се - assessment е, но са сбъркали първите 2 s. Но и access се връзва.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz