Именно...и аз точно това имах предвидТи направо откри топлата вода
Че то и без стратегия ако имаш достатъчно капитал, където и да сложиш позиция и в която и да е посока и имаш време да чакаш винаги ще излезе.
Ето ти пример - ако на 01 септември 2013 г. беше влязъл на къса позиция при евро/долар днес щеше да си на 300 пипа печалба, само дето преди това трябваше да изрдържиш 700 пипа и една година на загуба. Е за суапа не ми се смята колко щеше да е.
За мен това не е стратегия...или поне не е изчистена и съответно - грешна. Дори малко се поотказах да я чопля и да се занимавам с нея...продължавам да търся Граала другаде![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че аз още предния петък ги писах тези работи в моя анализ на стратегията, ама повечето ми сочеха някакъв руски гуру дето бил голямата работа и аз нищо не разбирам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе пич нали разбираш че има гоооляма разика в това даизкараш 300 пипа за година
и 300 пипа за ден -два.![]()
Пич, аз разбирам много добре, но ти разбираш ли, че тези 300 пипа (които ако изкараш за няколко дена, те удря другата кошница с подобен минус...ако не и по-голям) са с малък обем точно, за да се предпазим от големите минуси и да си спазваме ММ все пак. Та...300 пипа на 0.1 лот се равняват на 30 пипа на 1 лот![]()
Е щом така мислиш така да бъде.Пич, аз разбирам много добре, но ти разбираш ли, че тези 300 пипа (които ако изкараш за няколко дена, те удря другата кошница с подобен минус...ако не и по-голям) са с малък обем точно, за да се предпазим от големите минуси и да си спазваме ММ все пак. Та...300 пипа на 0.1 лот се равняват на 30 пипа на 1 лот
Ти пробва ли стратегията да видиш как работи?![]()
Пробвам я от няколко седмици и резултатите не ми харесват. Да, понякога е доста печеливша, но друг път дърпа много назад. По-лошото е в логиката й - никаква я няма, както доста хора по-горе споменаха.
И аз искам, няма даоткажа даже и за ден не за два пак става
----------
Всичко опира до сметката, прецененият риск или стоп и разбира се обема, който ако се полакомиш може да гризнеш дръвцето.Пич, аз разбирам много добре, но ти разбираш ли, че тези 300 пипа (които ако изкараш за няколко дена, те удря другата кошница с подобен минус...ако не и по-голям) са с малък обем точно, за да се предпазим от големите минуси и да си спазваме ММ все пак. Та...300 пипа на 0.1 лот се равняват на 30 пипа на 1 лот
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
При мен кукловода тази седмица не отвори на нито една кошница а при вас как е?
Аз съм го пуснал на бенча.![]()
Точно така и при мен това показваше но реших да не рискувам.![]()