Пичове случи се нещо странно
Снощи към полунощ кукловодчето започна да влиза в релси но беше свалил разликата до -2.84$
Сега пускам платформата и О изненада сам е затворил на същата стойност на- 2.84$ да се досещате какво може да е станало?
Пичове случи се нещо странно
Снощи към полунощ кукловодчето започна да влиза в релси но беше свалил разликата до -2.84$
Сега пускам платформата и О изненада сам е затворил на същата стойност на- 2.84$ да се досещате какво може да е станало?
minkov (30-04-2020)
А бе радвай се, че е затворил тогава, щото ако беше останал, като гледам графиката, бая назад щеше да е дръпнал...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мда така си е но повече ме претиснява факта че е затворил
Но като се замисля досега е отварял само на бай може да е решил че е збъркал знам ли![]()
В него няма алгоритъм за проверка какво е правил преди
Въобще няма как да реши, че е сбъркал, обаче със самия инфикатор "Кукловод" има някакъв проблем и ако минаваш от един ТФ на друг ТФ в графиката за много кратко време подава грешни стойности и може би е хванал някаква такава грешна стойност и я е разтълкувал като сигнал за стоп на ордерите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може и така да е но това не ме отчайва аз съм си доволен от тази стратегия
То без загуба неможе макар че това дето се случи не го зачитам за загуба[COLOR="Silver"]
----------