Ако я видя тая мома с тая телескоп-гьостерица и тъмните очила, ще й подам ръка да й помогна да пресече някоя улица. Дейййй и откачалките, а ДеДу си мислеше доскоро, че селфи е онова там да се поусамотиш с някой филм или списанийце за възрастни и пакет салфетки![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Двама приятели не се били виждали дълго време и случайно се засекли на улицата:
- Еееее, Жоре, как си? Какво работиш сега?
- Ландшафтен дизайнер станах!
- Това пък какво е?
- Карам булдозер!
Катаджия спира едно БМВ и пита шофиращата го блондинка:
- Госпожице, Вие обичате ли да карате кола?
- Много обичам!
- Е що не вземете да се научите тогава?
Пияница пита случаен минувач:
-Извинявайте, ама къде се намирам?
-На улица “Христо Ботев”.
-Остави подробностите. Питам в кой град?
Катаджия се застоява пред кафе-машина. Пуска монета – пие кафе,
пуска монета – пие кафе … Колегата му казва:
- Свършвай, че имаме работа да вършим.
- К”ва работа бе, докато печеля ще играя!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Две деца си говорят и едното се хвали:
Татко ми оправи касичката - вече не дрънка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Повечето ги и взимат на работа. Каквито работодателите, такива и работниците. И в нашата фирма гледах скоро едни стари автобиографии със снимки по бански на плажа или как кандидатстващия е прегърнал кучето си
Много потресаващ случай беше преди години снимка на негролог. Беше починал младеж на 20-21 години и снимката беше на маса отрупана с чаши алкохол в някакво барче и момчето изпуска цигарен дим с премрежен пиянски погледПросто ми беше неудобно да го снимам
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
kypa (04-09-2014)
pppppppppppppppppppppppppp
Блондинка влиза в Техномаркет и пита консултанта:
- Имате ли цветни телевизори?
- Ама разбира се!
- Чудесно! Дайте ми един синичък!
Баща вози детето си в претъпкан автобус. По едно време му казва:
- Синко, как не те е срам! Стани веднага от коленете ми и отстъпи мястото на тази какичка!
Две блондинки се учат да играят голф. Едната удря топката с всичка сила, топката литва към група мъже, играещи наблизо и един от тях изкрещява, мушва си ръцете между краката, и започва да се търкаля с крясъци по земята. Блондинката притичва до него:
- Аз съм доктор, нека Ви помогна!
И без да се бави повече блондинката разкопчава колана на мъжа, мушва си ръката в панталона му и започва да му масажира топките.
- Малко по-добре ли сте сега?
- Ооо, да! Само дето палецът все още ме боли!![]()
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Всъщност Тунелът под Ламанша никога не е бил планиран.
Чък Норис бил на Парижката гара и поискал билет до Лондон...
Чък Норис:
- Ще стана призори.
Слънцето изгряло в 11:30.
Само Чък Норис може да погледне от едната страна на тръба и да си види окото от другата страна.
Светлината е най-бързото нещо във Вселената, защото при измерванията Чък Норис го е мързяло да бяга!
Когато Чак Норис влезе във водата, водата излиза.
Влизаш в стаята и вместо да пуснеш светлината, Чък Норис идва и ти гаси тъмнината!
Когато чудовищата си лягат проверяват дали Чък Норис е в гардероба.
Чък Норис е роден на 31 февруари.
Чък Норис го е родила леля му, защото майка му не е могла.
Когато Чък Норис прави лицеви опори той не си вдига тялото нагоре, а бута земята надолу!
Само Чък Норис може да убие 220 волта ток.
Само Чък Норис и Делян Пеевски могат да си направят шапка от онлайн вестник.