----------
![]()
----------
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Съдят британец, правил секс с матрак
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4262941
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
[IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTBpJC1k-7gn3Jvg2fWbMWmAjwSeM0qOCuVv83gXkT7h3S**6FQOg[/IMG]
Ей го Бачо ви бе, най-накрая да стане и той световно известен http://www.interpol.int/notice/search/wanted/2014-45587
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
хахаху, процента на българите издирвани от интерпол, плавно се увеличаваЕй го Бачо ви бе, най-накрая да стане и той световно известен http://www.interpol.int/notice/search/wanted/2014-45587![]()
Из дневника на извънземен:
Ден 45. Дойдоха някакви американци, за 4 часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни с хамбургери. Вкусно, но не стигна за всички- изядохме ги.
Ден 81. Сега пък японци с някакви нанотехнологии и за два часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни със суши. Вкусно, но не стигна за всички – изядохме ги.
Ден 153. Долетяха българи. С помощта на лост и някаква майка (ама много пъти) за две минути разбиха вратата. Всички ядохме шамари (че не сме отворили). Не беше вкусно, но имаше за всички.
Събрали се жените на световните ръководители и се заприказвали коя как нарича патката на мъжа си. Жената на Британския премиер:
- Аз го наричам малкият джентълмен, защото винаги става в присъствието на лейди.
Жената на руския президент:
- Аз пък му казвам малкият патриот, защото никога не знаеш отпред или отзад ще удари.
На френския президент:
- Наричаме го галено “завесата”, защото пада след всеки акт.
Накрая Хилъри се обадила:
- Аз му викам “клюкарката”, защото се разнася от уста на уста.
Попитали радио Ереван: – Защо политици не емигрират от България? – Защото от България има изтичане на мозъци, а не на задници….
Попитали радио “Ереван”: – Какво е най-голямото достойнство на мобилния телефон ? Радиото отговорило: – Че жените трябва да спрат да говорят, когато свърши батерията.
ааатттт-ттттъй, хубава работа! Ние за президент го гласяхме.... Веднага се пльосва у Фейса....Ей го Бачо ви бе, най-накрая да стане и той световно известен http://www.interpol.int/notice/search/wanted/2014-45587![]()
kypa (04-09-2014)
Ако си беше останал в България, вече щеше да е оправдан, да е забравил, Интерпол нямаше да чуят за него и сега щеше да води листите на която си иска партия...дори на няколко партии![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kypa (04-09-2014)
Прибира се един пич в къщи, сериозно наквасен и прегърнал пищна блондинка.
Жена му натопорчена отваря вратата , а той:
- Жена , са ако си пич на място ще кажеш, че си ми сестра .