така като чета най-вероятно проблема е в настройките на роботчето, прегледай го...Да, бе ама тойотвори позициите веднага след като го пуснах, а сопоред нямаше никаква основателна причина за отваряне на сделка - не говоря за неговите индикатори - според тях може и да е имало, а според наблюденията на пазара - той отвори къси на всички двойки с иената, а аз ако бях на негово място бих отворил дълги или не бих правил нищо.
Той хубаво ще успее рано или късно, ама като го гледам много е вероятно да е късно, когато вече сметката я няма
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е на първо време го пуснах с фабричните настройки - не съм пипал нищо - да го пробваме така - ако даде някакъв приемлив резултат ще гледам и настройките, ако на фабрични настройки не даде нищо, какъв е смисъла да го мъча още.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това ще го провериш но според мен има нещо което не си направил както трябва за да отвори в обратна посока и т.н.
Разгледай внимателно стратегията...Да, бе ама тойотвори позициите веднага след като го пуснах, а сопоред нямаше никаква основателна причина за отваряне на сделка - не говоря за неговите индикатори - според тях може и да е имало, а според наблюденията на пазара - той отвори къси на всички двойки с иената, а аз ако бях на негово място бих отворил дълги или не бих правил нищо.
Той хубаво ще успее рано или късно, ама като го гледам много е вероятно да е късно, когато вече сметката я няма
От снощи йената е със стойности под -70...сигнал за отваряне на противоположни позиции на интервала -30..-70....така нареченото "контрене'....
Играе се срещу тренда..... и се очаква корекция...
Колкото е по-ниско от -70....токова по-вероятна е корекцията...
Така че , съвсем правилно е отворил....
А , сметката няма да я има ако си с неправилни обеми....има го даже в настройките на робота...
----------
В този я няма групата на кабела............
Да знаете де ....така си е пусната първоначално....
----------
Аз мисля чвтория е доработен...или по-пълен...
В първия не се търгува кабела...
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
Да, разгледал съм я, и това за сметка кога няма да я има също ми е ясно и стратегията ми се изясни, мисля, че ако се поработи още малко върху робота и може да стане и по-добре.
Ъо сега като го погледнах, не е чак токова зле - в момента е 120 пипа назад, което разпредлено между седем двойки не е чак токова много - средно по 20 пипа на двойка, като някои от двойките са много близо до плюса - ще го оставим една седмица да видим до къде ще го докара.
----------
Катъо се има предвид и че спреда на някои от двойките при инстата е доста висок, всъщност даже въобще не е чак толкова зле колкото ми изглеждаше в началото.
Всъщност, той експерта си е добре според мен, в индикатора ми се струва, че нещо куца - мисля, че залага на сигнали само от един индикатор - може би трябва да се добави нещо, за да може да се прецизират стойностите =
От "скромния" опит опит който имам.....след като даже изказването на баба ни Йелън...което сурна Еврото нодолу ...не изкара групата от равновесие..... от снощи се триумя за тази йена....ама се въздържах... щото гледам големите усти ще говоря днес ...пък и петък...пък и до -99 мнооого място.... и се отказах... викам в понеделник.... ама на.... виж как чинно се държи групата....цялата е свръхкупена.... и даже вече и фундамента май започва да не и влияе толкова много...ше видим след час....какво ще станеДа, разгледал съм я, и това за сметка кога няма да я има също ми е ясно и стратегията ми се изясни, мисля, че ако се поработи още малко върху робота и може да стане и по-добре.
Ъо сега като го погледнах, не е чак токова зле - в момента е 120 пипа назад, което разпредлено между седем двойки не е чак токова много - средно по 20 пипа на двойка, като някои от двойките са много близо до плюса - ще го оставим една седмица да видим до къде ще го докара.
----------
Катъо се има предвид и че спреда на някои от двойките при инстата е доста висок, всъщност даже въобще не е чак толкова зле колкото ми изглеждаше в началото.
Всъщност, той експерта си е добре според мен, в индикатора ми се струва, че нещо куца - мисля, че залага на сигнали само от един индикатор - може би трябва да се добави нещо, за да може да се прецизират стойностите =
може да се екпериментира с функцията OpenLevel по дифолт си е на 65
също такав параметрите е заложено MaxNumberOfAdditionalBuskets = 0; // Количество дополнительных корзин
ако примерно основния тренд тръгне срещу позицията може да се отвори още една кошница MaxNumberOfAdditionalBuskets > 0 и да се промени параметъра
Ама тя идеята на стратегията е такава - да се пази равновесието - реално двойките на иената, без долар/иека са кросове и когато има глобален фундамент е нормално да си останат двойките в равновесие.
По интересно е какво ще се случи при локални фундаменти - например при канадеца, австралиеца или новозеландеца - тогава ще се разпъва само едната двойка и то зависи в коя посока - въобще трябва да се потъргува известно време за да се изяснят страничните фактори, които влияят на стратегията.
Дайте малко акъл....от вчера съм го изтеглил робота.... и се мъча да го инсталирам....
Уж правя всичко както трябва ...
Пускам го.... зарежда се ....човечето горе в дясно ми се усмихва....казва ми че всички двойки са на лице.... и до там..... не ще да търгува....
пробвам ръчно....казва че не са изпълнени всички условия за търговия..... е на Минков...го пусна и почна да търгува.... при мен не ще... на три платформи го пуснах....едно и също.... някой може ли да помогне...
Зависи кой от двата робота си пуснал - щото единия е настроен да търгува само в интервала от 0.30 мин. до 0.45 минути през ноща - ако тогава не е било време за позиция или не си оставил компа включен няма никакъв шанс за търговия.