10х бре Минков
Тъкмо щях да псувам докса че са ми затрили файла ама не са гаси що не гасне
В тоя архивиран кукловод има всичко и еспрета е там и трите семейства индикатори са там и пдф файлче с обяснения кое как се прави
10х бре Минков
Тъкмо щях да псувам докса че са ми затрили файла ама не са гаси що не гасне
В тоя архивиран кукловод има всичко и еспрета е там и трите семейства индикатори са там и пдф файлче с обяснения кое как се прави
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
параметрите на експерта
UseJPYBasket = true; // Использовать ли корзину JPY
UseUSDBasket = false; // Использовать ли корзину USD
OpenLevel = 65; // Уровень открытия
Lot = 0.01; // Лот на одну валютную пару
Slippage = 3; // Проскальзывание
Magic_JPY = 16473; //Magic для JPY корзины
Magic_USD = 73912; //Magic для USD корзины
Risk = 100; //Уровень риска. Для значения < 100 : при просадке в процентах от баланса, равной указанному значению корзина закрывается.
MaxNumberOfAdditionalBuskets = 0; // Количество дополнительных корзин
Описание: Советник использует индикаторы из стратегии Кукловод для корзин валют USD и JPY. Открытие корзин валют происходит при достижении значением индикатора заданного в советнике значения OpenLevel. Закрытие происходит при достижении значения 0 индикатора. Открытие и закрытие ордеров производится раз в период при закрытии всех баров анализируемой корзины.
----------
Допълнително
За фрейма D1 автора е избрал значение OpenLevel=65.
При MaxNumberOfAdditionalBuskets > 0 : После того, как открылась корзина, значение индикатора сохраняется. Если при очередной проверке значений раз в период окажется, что сохраненное значение меньше/больше текущего значения (глобальный тренд пошел против нас), то открывается еще одна корзина.
Перед установкой советника советую добавить в терминале все необходимые символы для JPY и USD корзин из стратегии Кукловод, открыть графики, установить индикаторы и удостовериться, что котировки загружены.
Советник следует прикрепить к паре USDJPY.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дани тоз новия ЕА така бегло го погледнах вижда ми се малко по човешки направен ,ама дали ще върши работа вие ще кажете
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ще трябва да се тества аз от понеделник ще го видя как работи на демо но Петър мисля че вече го е пуснал в експлоатация само не разбрах на реал или демо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То принципно системата не е много трудна и не изисква време, така че може и без експерт. Но пък няма лошо всичко да е автоматично
Другия н есъм го пробвал, ама този май не струва много. Сложих го на едно демо и за 10 минути изпраска сума ти ордери в обратна на желаната посока, оставих го да работи и вече е на впечатляваща загуба и продължава да дълбае надолу
то една сделка няма как да се разбере
остави го да видим за 1-2 седмици , какво ще направи
и аз го пуснах на демо днес
не трябва да се притесняваш значи е робот с характер, щом е упорит значи ще успее рано или късно...![]()
Да, бе ама тойотвори позициите веднага след като го пуснах, а сопоред нямаше никаква основателна причина за отваряне на сделка - не говоря за неговите индикатори - според тях може и да е имало, а според наблюденията на пазара - той отвори къси на всички двойки с иената, а аз ако бях на негово място бих отворил дълги или не бих правил нищо.
Той хубаво ще успее рано или късно, ама като го гледам много е вероятно да е късно, когато вече сметката я няма