Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
Много ме съмнява. Преди изпозлвах един такъв индикатор, който измерва силата на валутата. И по стратегията по него се гелдаше и това на къде сочи чертата на индикатора (пермерно когато от стойнсот 50 е слезнала до стойнсот 15 и сочи надолу не се влиза в сделка, а се прави сделка само когато последното движение е било в товята посока). Също така имаше значение колко рязко е движението - по-ряския спад или покачване бяха за предпочитане да се търгуват....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мдааа....Много ме съмнява. Преди изпозлвах един такъв индикатор, който измерва силата на валутата. И по стратегията по него се гелдаше и това на къде сочи чертата на индикатора (пермерно когато от стойнсот 50 е слезнала до стойнсот 15 и сочи надолу не се влиза в сделка, а се прави сделка само когато последното движение е било в товята посока). Също така имаше значение колко рязко е движението - по-ряския спад или покачване бяха за предпочитане да се търгуват....
Работи си индика....
От петък ,когато беше -94.... до сега....-47....около 400 пипса ръст...
– 94 е стойност ,която се среща много рядко/ по мои наблюдения /.... цялата група беше свръх продадена... и излетя като тапа от шампанско....![]()
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
Пускал ли си стратегията на демо?
Защото при мен се получи разлика в показанията на индикатора ??![]()
При някой брокери има разлика в графиките на демо и реална сметка - може и от това да е
аз пуснах тези експерти на 3 реални сметки ( без да съм отварял позиции за сега ) и една демо ,като исках да направя сравнение дали има разлика и се оказа че има ...
като на едната реална и демо сметката стойностите се различават значително от тези на другите 2 реални сметки от порядъка на 35 единици
Което предполага че експерта не работи със всяка платформа на МТ 4
Странно, аз съм ги пуснал на 2 брокера - има разлика, но то е нормално тай като дневната свещ затваря по различно време