аз говоря за ненормално голяма разлика ако на единия брокер показва +26 на другия -8 ,
разлика от този порядък , така че който реши да ползва индикаторите е хубаво да сравни показанията между няколко брокера
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отдавна я "плющя" на "реал"....
Ама не вземам всеки сигнал....
Така де ....опитвам се да я доработя...
Да вкарам и мой критерии..
Пуснал съм я на един реал и едно демо... на различни брокери...
Има мааалки моментни разлики.... ама при мен на са значими...
Внимавай на кой фрейм правиш сравненията...
За различните фреймове , показанията са различни....
Поне аз така в началото на няколко пъти съм се подлъгвал....
----------
Разликата е огромна...
Нямам друго обяснение освен да гледаш различни фреймове при различните брокери....поне според мен....
При мен не са се получавали такива разлики...
Ако се страхуваш- не започвай, ако започнеш-не се страхувай! / Чингис Хан/
Парите не могат да ни направят щастливи...... но, пък мнооого се стараят!
не няма грешка , дневна гледам само .....
демото е на Бенчмарк, където ми дава голяма разлика и където мисля че стойностите не са верни
ако искаш отвори и пробвай демо там , да видим при теб какво ще покаже
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изпробвах го...
Дава разлика...
При мен на моите брокита показанията за GBP sa - 57,51 и -57,21/ демо и реал/ и -56,22... при Бенчмарк....
Хм....
Не бях забелязал до сега такива разлики...
Колкото и да има разлики в котировките...
пробвай евро/долар и паунд/долар с кукловода на долар !!!
на мен там ми даваше най-голяма разлика
Прегледах и котировките...
Имач разлики в петия знак...които не са определящи....
Спредовете са различни....ама това не би трябвало да влияе....
Не знам.... на кокво се дължи при теб...
----------
Мдааа...и при мен дава разлика...
При моите брокита... +52,08 и + 52,31..... при Бенча....+ 37,67
Явно има някакъв проблем при тях...май.../ при Бенча/
След като при дугите на практика съвпадат...
Хора предпоалгам, че е поради разликата в това кога затваря дневната свещ. Все пак индикаторът се определя от цената на затваряне на дневната свещ. Доколкото си спомням при бренча имаше 2-3 часа разлика от повечето други брокери
При Бенча и при Карол получих еднотипни данни(явно при тях не работи както трябва индикатора)Прегледах и котировките...
Имач разлики в петия знак...които не са определящи....
Спредовете са различни....ама това не би трябвало да влияе....
Не знам.... на кокво се дължи при теб...
----------
Мдааа...и при мен дава разлика...
При моите брокита... +52,08 и + 52,31..... при Бенча....+ 37,67
Явно има някакъв проблем при тях...май.../ при Бенча/
След като при дугите на практика съвпадат...
при другите два брокера показанията са като при теб
Така роботътвечесе кани да затваря семейство
Само че мисля че рано дазатваря ама той си знае може да е надушил нещо
Ето и показанията на робота
![]()
jivko78 (19-08-2014)
И защо затваря при такава стойност? Нали уж трябва да стане 70