Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи таквозисега го пускам тука съветника разгледайте го и го тествайте на демото аз не съм го ползвал и сега го свалих от сайта де, нека сакса да си каже тежката дума
http://dox.bg/files/dw?a=9ad3f20144
Не може да се тества експерта в тестера щото той тестера на МТ4 работи само по една валутна двойка пък те тука са три
Единственото хубаво нещо на тъпия тестер за МТ5 е, че той ужким може да тества по повече от една валутна двойка
Но да не ти дава Господ програми да правиш на този език
Нещо което в МТ4 го правиш за някалко реда често пъти в МТ5 отиват 10 пъти повече редове и главата става гумена
Ето защо това което мога да направя за вас е да обобщя информациата в моя комп за къде що има за Кукловода и
О, чудо!!!
Имал съм бре
Имал съм всичкото и то декомпилирано
Въх ,аз кат се напия и не си зная силата дето реъл Заю Баю
Така че дърпай народе докато не са го затрили в DOX - а
http://dox.bg/files/dw?a=fdc853ab70
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Е щом го одобряваш значи го закачам на реала и каквото сабя покажеЗначи таквози
Не може да се тества експерта в тестера щото той тестера на МТ4 работи само по една валутна двойка пък те тука са три
Единственото хубаво нещо на тъпия тестер за МТ5 е, че той ужким може да тества по повече от една валутна двойка
Но да не ти дава Господ програми да правиш на този език
Нещо което в МТ4 го правиш за някалко реда често пъти в МТ5 отиват 10 пъти повече редове и главата става гумена
Ето защо това което мога да направя за вас е да обобщя информациата в моя комп за къде що има за Кукловода и
О, чудо!!!
Имал съм бре
Имал съм всичкото и то декомпилирано
Въх ,аз кат се напия и не си зная силата дето реъл Заю Баю
Така че дърпай народе докато не са го затрили в DOX - а
http://dox.bg/files/dw?a=fdc853ab70![]()
е щом ги имаш значи си ги разглеждал кажи стават ли за реал да се пускат или само на демо пердашат то това ни интересува
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За мен ли става ли е този въпрос?
Аз да го ковна то лошо нема ама нека все пак да бъдем малко предпазливи.Ако го има този блок ще е по добре разбира се.аз мога да го погледна ама ще е късно вечерта че в момента нямам техническо съоръжение под ръка аве слагай го на платформата то ще си обади
Нали ти казах че не могат да се тестват
Единствения начин е поне една седмица на демо и после още още една седмица на реал с миминален лот от 0,01
И чак тогава може да се пораспуснеш ,ако всичко е било наред до тогава
Хубавото на таз стратегия е ,че общо взето няма какво да и се случи и много много няма да зависи от филтрите и котиовките на брокито
Лошото е, че гълта маржин кат ламя и малко печалба дава
Принципа на моней менаджмента е:
Взимаш 9- 10 % от акаунда делиш го на три и това е горе долу лота по позициите
Казано по друг начин на всеки 300 долара от акаунда отваряш със 0,01 лот
Успех !
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
petar80 (12-08-2014)
Аз съм доволен от тази стратегия вече година търгувам с нея но ми е интересно авторът на темата какво е направил.Той пусна темата и се покри или вече е направил голем профит и хайде на моренце а после пак ще се потим в форекса![]()
то верно се загуби момчето но оригинала на системата си е при руснаците а те все още продължават да я нищят и обсъждат както и наравените експерти
petar80 (12-08-2014)