Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Жена изневерява на мъжа си и се моли:
– Господи, направи така, че мъжът ми
нищо да не разбере! – след което чува глас:
– Добре, но след време ще се удавиш!
След време тя печели от лотарията презокеански круиз. Корабът започва да потъва, а жената пак се моли:
– Господи, нали няма заради мен да
издавиш всички на кораба! – и пак чува глас:
– Цяла година съм ви събирал!
Вървят Винету и Поразяващата ръка. Винету казва:
- Поразяваща ръка,май се изгубихме. Стреляй във въздуха останалите ще ни намерят.
Поразяващата ръка стреля.
- Поразяваща ръка, стреляй пак!
Поразяващата ръка отново стреля.
След половин час …
- Поразяваща ръка,май не ни чуват. Стреляй пак.
- Не мога, свършиха стрелите…![]()
D-12 (11-08-2014)
D-12 (11-08-2014)
Мъж влиза в аптеката:
- Една опаковка презервативи.
- Какъв размер?
- Амиии… не знам…
- Добре тогава! Вземете тази дъска с дупки, отидете в тоалетната и премерете!
След десет минути мъжът се връща:
- Размислих, не ми трябват презервативи! Колко струва дъската?
Лафят си трима авери, кой как се справя с мрънкането на жена си.
- Аз моята жена я заведох миналата година Флоренция, тази година ще я водя в Рим – казал първият.
- Аз заведох моята Ню Йорк миналата година, сега ще я водя в Лас Вегас – рекъл втория.
- Аз заведох преди година моята на село – ухили се третият.
- А тази година какво ще правиш?
- Мисля да ходя да я взема от село…![]()
D-12 (11-08-2014)
Търся си:
Висока, добре сложена жена с добри
намерения, която може да готви пилешки
крака, оценяваща доброто чу-
вство за хумор, класическата музика и пор-
кане без да го приема твърде на сериозно.
Но, моля, чети само редове 1, 3 и 5!
и ако се навиеш се обади...![]()
D-12 (11-08-2014)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (13-08-2014)