Кои са трите най-често срещани думи в света?
- I love you?
- Глупости! "MADE IN CHINA "
Кои са трите най-често срещани думи в света?
- I love you?
- Глупости! "MADE IN CHINA "
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Напоследък се напълни с невъзпитани хора. Например снощи аз най-културно си излизах от бара, когато някой ме настъпи по ръката и дори не се извини!
Доматът, картофът, бобът и тиквата решили да станат членове на партията.
Отишли на изпит. Преди да влезат Доматът казал, че сигурно ще го приемат, защото е червен . Картофът казал, че и неговото приемане е сигурно, защото бил дефицитен . Бобът казал, че бил национално ястие и работата му е сигурна . Само Тиквата нищо не казвала. Дошъл им редът и влязъл Доматът. След малко излязъл и другите го попитали :
- Какво стана, защо си оклюмал?
- Да им … Не ме приеха . Казаха, че преди да стана червен съм бил “зелен”.
Влязъл Картофът и той излязъл оклюмал след малко :
- Да им … и мен не ме приеха . Казаха, че съм имал чужд произход.
След това влиза Бобът и той излиза в същия вид :
- Да им … Не ме приеха, казаха, че съм “изпускал тайни”.
Накрая влиза Тиквата и излиза след малко радостна. Другите я попитали :
- Какво стана, да не би да те приеха?
- Приеха ме ! Казаха: една “тиква” повече или по-малко в партията – все тая и ме приеха.
Радвайте се на дребните неща! Ето аз винаги се радвам, когато получавам заплата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Учител в Бразилия в първи клас:
- Деца, бройте до седем!
- Muller, Klose, Kroos, Kroos, Khedira, Schürrle, Schürrle.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Рускиня, англичанка и французойка излизат от един бар и гледат на тротоара пред тях се въргаля пиян мъж.
- Каква свиня! – казва рускинята.
- Никакъв джентълмен не е това! – допълва англичанката.
- Я, мъж! – възкликва французойката. – Чий е този мъж? Ничий?… Такси, такси!
- Коя е любимата поза на жената?
- Мъжът, наведен над щанд за бижута.
Жената излязла по магазините и оставила мъжа си да гледа децата. Човекът сипал една бира и си пуснал мача, а децата оставил в другата стая. По едно време по-голямото дотичало:
- Тате бе, а знаеш ли колко е дълга пастата ни за зъби?
- Никаква идея, бягай да си изграеш – разсеяно измърморил бащата, докато сменял каналите.
- Тате бе, аз знам – пастата е дълга от средата на килима в детската, та чак до входната врата!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прибира се мъж по-рано от командировка и вижда пред вратата мъжки обувки N:46, заслушва се на вратата и чува жена си да казва "Абе мило ами сега ако си дойде мъжа ми кво ше правиме?" "Кво ли? Като го хвана, па като го запукам... Е така и после е така и така..."
Мъжът слушал,слушал на вратата пък си казал "Така па така ама ше ме хванеш за оная работа. Аз имам още 2 дни командировка"
Две пенсионерки си говорят:
- Къде си тръгнала толкова рано?
- На гробищата.
- Ще се връщаш ли после или за постоянно?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Чапаев и Петка отишли на разузнаване при белите и се маскирали като крава – Петка отпред, а Чапай отзад. Белите прибрали кравата в обора и й сипали сено. Чапаев сръгал Петка:
- Яж, че ще ни разкрият.
- Ама Чапаев !
- Яж бе !!
Няма как, Петка почнал да зоба сено. По едно време почнал тихичко да се смее.
- Яж не се смей !
- Ям Чапаев, ям, ама иде един разгонен бик...
Пешо заминал за арабския свят да си търси късмета. Там се запознал с Абдула и станали приятели.
Отишъл Пешо на гости и какво да види страхотна софра – ядене, пиене и красиви танцьорки.
Както си хапвали и пийвали – Абдула видял, че Киро се заглежда по една от танцьорките:
- Сабия, я заведи оттатък Пешо, охлаби го, че много е напрегнат!
Отишли отатък и Пешо получил пълно охлабване.
Върнали се, тържеството продължило, а Пешо се огледал в друга танцьорка.
- Ясмин, – рекъл Абдула, – охлаби човека! Много е напрегнат!
Ритуалът се повторил. Върнали се на софрата и продължили с яденето и пиенето, но на наш Пешо му дошло в повече и взел да се одремва. Видял го Абдула и рекъл на градинаря си:
- Мустафа, я натегни човека, че много се разхлаби!![]()
Последна редакция от Звездолин : 08-08-2014 на 21:02
Задали един и същи въпрос на ученик, икономист и адвокат: Колко прави 3+3?
Ученикът веднага отвърнал:
3+3 е равно на 6.
Икономистът отговорил:
Вероятно е 6, но може да бъде и 7, зависи от икономическата конюктура.
Адвокатът затворил вратата, запалил цигара, седнал на стола си, разгледал няколко сборника със закони и отговорил с въпрос:
- Колко искате да прави?
http://www.blitz.bg/news/article/283838
и по-точно коментарите, измежду които:БЛИЦ-ОЧЕВИДЕЦ: Нещо странно става в морето до Китен!
Водата е мътно кафява и пълзи като фронт на юг към Лозенец
Тъй тъжен сутрин е кенефът,
Нелепо плочките мълчат
Разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път…
Човекът по дела човешки
Със другите подобни същества,
Лайното по тръбите тежки,
Надолу, с другите лайна…
След час човекът вече огладнява
Забравил е за своето лайно
Лайното също го забравя
Тъй, сякаш те не са били едно
А може би скръбта е неуместна
И може би така е по добре
А може и отново да се срещнат
Там нейде сред лазурното море…
Опитах го. На вкус е като Нутела. Няма нищо притеснително. Къпете се и се забавлявайте на родното черноморие.
Правителството на Орешарски се оттича ...
Абе това са хамерикански говна,нали преди 2-3 дена влезе крайцер от Америка,некое СУ сигурно пак ги уплашило и резултата е налице!
Сега разбрах къде е Искра Фидосова.Беше ми се позагубила нещо...
И то какви! На Свинчо Пеевски!!!! Днес го видях да влиза в морето и секунди по-късно изтрещя пукот, подобен на гръмотевица, и на мига всичко стана мътно кафяво! Разнесе се страшна воня и после стана ясно: ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В БЛИЗ! ПЕЕВСКИ СТАНА ЖЕРТВА НА МОщЕН ДРИСОК! НА МЯСТО ПРИСТИГНАХА 10 ЕКИПА НА ПОЖАРНАТА И ЕВАКУИРАХА ХОРАТА!
![]()