куре, аз пък началото на Април съм го заИбал туй животно форексаОт тогава до сега имам 1 сделка на Паунд/Долар
Чат пат му хвърля едно око, но няма какво да се види![]()
![]()
Дане все пак след лятото да се раздвижи малко форексо![]()
kypa (05-08-2014)
кът съборят дойлара ще се раздвижи, нема де да одиама туй може и след бая години да стане...
въпреки че Обамата оди се ръчка наляво надясно и гледам сега с китайците нещо се бъзика... та може и да му нашарят г.за още зимата
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
инак аз кабелака преди два месеца го подкарах ежедневно, ама и той не е кът едно време...а евройеничката изтървах цялата година зарад пусти инат един пазар главен само да гледам
сега вече кът че ли правилно съм се ориентирал... ама ще си обади с времето де
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми то и аз се чудя що още стоя във форекса ами не ходя на другите инструменти, ама все не ми стига смелост, а и акъл нямам за там (в смисъл никакъв опит) трябва от нлата да ги почна тези другите, ама взех да се оглеждам лекинката![]()
Паунд/Йена по-добре се представяше от лудата Яна![]()
Иначе аз преди се чувствах некомфортно от по-волатилните инструменти, защото ме беше страх акулите да не ми обират стоповете прекалено бързоНо след време осъзнах, че няма нищо страшно
куре, хващал ли си повече пипове от един инструмент отколкото му е дневният рейндж?![]()
kypa (05-08-2014)
Препоръчвам ти Дакс
Иначе към какво се оглеждаш
Иначе правиш бектест, за да видиш как се държи стратегията и ако ти харесат резултатите скачаш, но може и да са нужни леки козметични промени
Аз на Дакс вместо да използвам ЕМА 25 (нея при форекса е използвах) използвам ЛМА 20![]()
kypa (05-08-2014)
не съм се сещал да сравнявам печалбичките с дневния рейдж майколкот и странно да звучи...
аз на убавите трендове кът се усетя навреме някой път и добавки пущам и сигурно съм събирал бая повече де
ама туй отделни дни само... инак средно требе да съм бая по-надоле...
а волатилността... зависи точно как се проявява... че може да се кекерчи на едно място само и да разширява рейджове от нищото, а може и убави чисти движения да си гласи... и двете "по-волатилни" изглеждат, обаче разликата във възможностите за търгуване е огромнадакса е такъв чист инструмент към момента, петроля и златото са някъде по средата
паунда беше от първата категория преди година-две някъде
![]()
Аз има индикатор който ми показва средният дневен рейндж и на края на деня като видя профита и ДР и затова ми прави впечатление
Иначе определено не може всеки ден да се гонят такива резултати![]()
kypa (05-08-2014)
да ама не,пое си смело нагоре,въпреки че некои индикатори казват късо и толкова,па то си рипа нагоре............Аз тъй като го гледам, все още се чуди да прави ли корекция или да си кара направо надолу.
Според мен ще си се мотае тук до утре 11.30, когато излизат данните за промишленото производство,
тогава ще се разбере дали днешния оптимизъм на мениджърите ще бъде потвърден с реален прираст или днес е показан само бъдещ оптимизъм
Ако данните за пром. производство са добри паунда ще се отнесе нагоре здраво, поне до 1.6960, а е възможно и до 1.70 даже.![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ем то зависи как и по колко входа се турят на движение... че ако е както Бил УЙлямса първоначалната стратегия - там на един сравнително убав тренд понякога отиват над двайс сигналаи ако се съберат всичките тез сделки накрая ще излиза няколко пъти рейджа ежедневно... обаче аз примерно за да търгувам по тоз начин трябва да намаля обема 4-5 пъти... т.е. по-обективно е да се каже с колко обем се хваща съответната част от дневния рейдж - дали цял или по-малко
L1914 (05-08-2014)