айде Сити...ще имаш възможност да почерпиш по една вода с тимпература 76 градуса у Сандански
Стискай Сити стискаййййййййййййй
айде Сити...ще имаш възможност да почерпиш по една вода с тимпература 76 градуса у Сандански
Стискай Сити стискаййййййййййййй
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Какво стиска че и аз да му помагам.
За сега съм южняшки настроен. Дебня го на дневна, и стискам идна къса!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
виж ауточарта ккави ги е начертал и дава таргет 1.6666
ами да видим дале ще го бъде.............
[IMG]https://ci5.googleusercontent.com/proxy/W0hHhTED-GOGPfbT7MSbgvHBNTFTVIG-_IvkjsSvVGULODdLkd9qN7B64_EnxQIdHcHSUIfr0Fj9yQcqMi FKUgODCteelXutRjZJOKgafl2_RWSN2kAMlGDp=s0-d-e1-ft#http://www.autochartist.com/ssresearch/reports/Oanda**_419157347.png[/IMG]
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
малко високо го дава това. Дано стигне. Сега добре удари един скок пък да видим до утре дано поне и 10-15 удари
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
;fg l мож високо да го дава ама си пое в посоката за корекция на даун тренда...2.00 нема да видим тази година
рано е
----------
;fg l мож високо да го дава ама си пое в посоката за корекция на даун тренда...2.00 нема да видим тази година
рано е
Може да се каже, че на никъде не пое - мотае се на едно и също място без ясна посока
ми то туканка некъде требе да поеме смело надоле ма все още е в рейндж
забелезах два ника пишещи в темата което е лоша поличба
Аз тъй като го гледам, все още се чуди да прави ли корекция или да си кара направо надолу.
Според мен ще си се мотае тук до утре 11.30, когато излизат данните за промишленото производство,
тогава ще се разбере дали днешния оптимизъм на мениджърите ще бъде потвърден с реален прираст или днес е показан само бъдещ оптимизъм
Ако данните за пром. производство са добри паунда ще се отнесе нагоре здраво, поне до 1.6960, а е възможно и до 1.70 даже.
аз па петъка за последно го мислих де ще оди... от таз седмица вече съм го зарязал кабелака барабар с цялото форехсЪ - евра, мевра, дойлари, йени...не са там парите към момента
даже от доста време не са, ама аз чак сега се реших на реформи
![]()
L1914 (05-08-2014)