Абе то ще има раздвижване но целта е да улучим посоката ????????//
Дай посока това е чалъма в Форекса ..........
----------
Значи само аз казвам посоката когато има новини
Всичко друго тук мълчи като рибаааааааааааааа
Абе то ще има раздвижване но целта е да улучим посоката ????????//
Дай посока това е чалъма в Форекса ..........
----------
Значи само аз казвам посоката когато има новини
Всичко друго тук мълчи като рибаааааааааааааа
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спеко, здрасти!
Къде се губиш? Липсват ми твоите прогнози
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (07-08-2014)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
По света и у нас ............
Проспах го осито
Отдадох се малко на Живот !!!
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Съмняваш ли се в мен ............
Аз съм човек на Любовта
Дарявам Любов и естествено очаквам да получа Любов
Не съм някой СЕРСЕМИН![]()
Защо? За да станем колеги ли? Да, аз поне мога да пея, а ти и за това не ставаш.
Ти цяла сутрин питаш за посоката, а после другите не ставали за трейдъри?
На какво си?![]()