• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Искам да стана просто един добър трейдър! Част 3

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Искам да стана просто един добър трейдър! Част 3

Затворена тема
    Страница 22 от 34 ПървиПърви Предишно ... 12 20 21 22 23 24 32 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 211 до 220 от общо 340
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 26-07-2014 18:15 #211 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penman
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      penman не е на линия
      Баннат
      Halus

Моля, изберете категория: - Откажи
      penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите Аватара на penman
      Начислени плащания
      2,756.53 USD
      Благодарности
      1 465
      Благодарили са му 1 077 Пъти в
      766 Поста
      Цитирай Първоначално написано от фицката Виж мнението
      Аз па просто искам да си остана прост, че да ми е прост живота, ама се оказва, че не е толкова просто
      Това е много точно! Колкото по-прост е човек, толкова е по-щастлив, защото не осъзнава много от нещастията на света и пълното безсмислие на живота ни.
      Примерно как да одобрявам, че определени фирми тайно създават опасни вируси и ги пускат, а после фармацефтичните компании ти пробутват скъпите си лекарства, за да те лекуват.
      Аз затова нямам никаво доверие на лекарите и ходя при тях когато.....вече не мога да ходя! Ако бях прост като един ББ сега щях да си свиркам и да си живея безгрижно, но аз от малък все анализирам и разгадавам събитията около мен.
      Любопитен съм до вманиаченост. Всъщност и това желание все да се информирам и после да анализирам информацията ме насочи и към форекса.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 26-07-2014 18:26 #212 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Jawor
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Jawor не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Jawor има с какво да се гордее Jawor има с какво да се гордее Jawor има с какво да се гордее Jawor има с какво да се гордее Jawor има с какво да се гордее Jawor има с какво да се гордее Jawor има с какво да се гордее Jawor има с какво да се гордее Jawor има с какво да се гордее Аватара на Jawor
      Начислени плащания
      2,881.99 USD
      Благодарности
      381
      Благодарили са му 1 281 Пъти в
      1 052 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Да, това е тъжната констатация. Бездушието достига цинизъм и се шири с все по-гоялма сила. Дори е мода! Ако се оплакваш значи си слаб. Романтиката и човечността отдавна са в кошчето.
      Човек има нужда да се оплаче, особено в твоята ситуация. Но, какво ще стане след като го направиш - ще получиш съчувствие. Ако се оплачиш втори път ..... ще получиш отново, но по малко, Като продължиш по-този начин ..... извинявай ще го кажа по най-грубия начин - ще станеш досаден. Това вече, не оплакване - това е очакване нещата да се наредят с магическа пръчка и то някой друг да я държи ....

Ако съдя по бонуса, който имаш - 800 долара не са малко .Ако си ги загубил всичките, на крачка си, да не изкараш следващите 800, само защото не ти се пише по една или друга причина. Пиши и направи 800 още, но ги пази .... играй с минимума ако трябва 0,01 - по долар загуба на 100 пипса. Концентрирай се върху 1-2 максимум валутни двойки - най добре евро/долар и паунд/долар. Може и на златото. Но направи печалба и изтегли ...... направи го за да получиш самочувствие. Това ти липсва в момента. Може да ти липсват знания, капитал .... пари в личния живот, но самочувствието ти е половината успех. А в твоето състояние, както се описваш, ти трябват успехи ..... даже и малки.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Благодарности  

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

4. Следните 4 потребители изказват благодарности на Jawor за полезния пост:

Spekulanta (26-07-2014), penman (26-07-2014), Звездолин (26-07-2014), Bibco (26-07-2014)

5. 26-07-2014 18:59 #213 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penman
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      penman не е на линия
      Баннат
      Halus

penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите penman е радост за учите Аватара на penman
      Начислени плащания
      2,756.53 USD
      Благодарности
      1 465
      766 Поста
      Цитирай Първоначално написано от Jawor Виж мнението
      Човек има нужда да се оплаче, особено в твоята ситуация. Но, какво ще стане след като го направиш - ще получиш съчувствие. Ако се оплачиш втори път ..... ще получиш отново, но по малко, Като продължиш по-този начин ..... извинявай ще го кажа по най-грубия начин - ще станеш досаден. Това вече, не оплакване - това е очакване нещата да се наредят с магическа пръчка и то някой друг да я държи ....

Ако съдя по бонуса, който имаш - 800 долара не са малко .Ако си ги загубил всичките, на крачка си, да не изкараш следващите 800, само защото не ти се пише по една или друга причина. Пиши и направи 800 още, но ги пази .... играй с минимума ако трябва 0,01 - по долар загуба на 100 пипса. Концентрирай се върху 1-2 максимум валутни двойки - най добре евро/долар и паунд/долар. Може и на златото. Но направи печалба и изтегли ...... направи го за да получиш самочувствие. Това ти липсва в момента. Може да ти липсват знания, капитал .... пари в личния живот, но самочувствието ти е половината успех. А в твоето състояние, както се описваш, ти трябват успехи ..... даже и малки.
      Знаеш ли кое е най-смешното и вероятно същевременно най-жалкото? Това че преди години непрекъснато ми казваха, че имам прекалено самочувствие и това подтискало хората около мен. Бил съм ги гледал отгоре като, че ли са нищожества!
      И аз реших да се променя и да си намаля самочувствието. Обаче доста попрекалих и отидох на другата крайност. Освен това явно човек е създаден с някакви нагласени природно пропорции и като се бърка да ги променя си вреди!

Да, смятах, че съм по-умен от доста хора и го доказвах и показвах без да ми пука, защото така ми идваше от вътре! Бях готин и мацките ми се лепяха и си ги въртях на пръста и други работи. Защо не? Да не им вадя очи?
      В момента, в който реших да ставам хрисим и да зачитам само интересите на другите, аз на практика се прецаках себе си! Тръгнах срещу природата си. Опитах се да си променя характера, но той явно не му допадна тази идея и
      взе да ми скапва здравето и физически и психически. Като видях какъв Франкенщайн съм се направил се погледнах в огледалото и се заплюх. Преди бях пич, а сам се направих един "путьо" или "мухльо" все тая. Може би съм един от малкото хора, които сами са се прецакали така жестоко! Без да съм бил алкохолик, наркоман, крадец, лъжец, без да съм заивсел от нищо външно! Защото доста способни хора се провалят заради някакви зависимости или пороци!

При мен няма такива неща! Пушех като комин 25 години, но в момента, в който останах без пари спрях цигарите и дори не съм се сещал за тях! На жените също съм гледал прагматично и не вярвам в голямата любов.
      Не търся някакво съчувствие. Просто съм доста контактен (по точно бях), а сега не контактувам с никой и чрез форумите намирам начин да се изразя. Предполагам, че едва ли някой ме чете. Важното е аз да се прочета бележките!
      Това ми дава насока докъде съм стигнал в падението си, защото се оказа, че няма дъно и копаенето надолу е лесно и бързо!
      Последна редакция от penman : 26-07-2014 на 19:14
      Благодарности  

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

6. 26-07-2014 19:31 #214 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Bibco
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Bibco не е на линия
      Централна банка
      Polos

Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Аватара на Bibco
      Град
      Монреал, Канада
      Начислени плащания
      13,906.73 USD
      Благодарности
      6 639
      Благодарили са му 22 678 Пъти в
      7 994 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от penman Виж мнението
      това ми дава насока докъде съм стигнал в падението си
      Колега Penman,
      ти чете ли това, което пише в сайта, който ти препоръчах за Техниката за емоционална свобода? Ето го пак: www.tes.bg , а ето и още един като него: www.dreamland-bg.com/index.php?topic=40.0

Ако "да" и ако си психолог значи знаеш, че първата крачка в решаването на проблема е неговото назоваване. В това, което пишеш, аз не знам за другите, но аз го чета и виждам, затова още веднъж ти казвам - ти просто си в кризата на средната възраст - нищо повече! Не се самоизяждай, а просто намери път към проблема и го реши! Не е чак толкова трудно. Почти всички на нащата възраст го правят по един или друг начин и продължават живота си напред!
      За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
      Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
      Благодарности  

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

7. 26-07-2014 19:36 #215 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 272 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Тежко им горко на психолозите, ако всичките им клиенти са като пеньо

Пеньо, иди си при личният лекар и му кажи да ти изпише занакс. Не е скъпо
      Много лек антидепресант е, макар, че и по-силен да вземеш, надали ще ти навреди повече
      Най-добре е с марихуана както и безвредно, но тя е скъпа.

----------

Цитирай Първоначално написано от Bibco Виж мнението
      Ако "да" и ако си психолог значи знаеш, че първата крачка в решаването на проблема е неговото назоваване. В това, което пишеш, аз не знам за другите, но аз го чета и виждам, затова още веднъж ти казвам - ти просто си в кризата на средната възраст - нищо повече! Не се самоизяждай, а просто намери път към проблема и го реши! Не е чак толкова трудно. Почти всички на нащата възраст го правят по един или друг начин и продължават живота си напред!
      Бибко, има криза на бедността
      Хората изпадат в различни кризи поради липса на пари. А тези които имат пари и изпадат в криза е защото започват да си въобразяват, че имат проблеми.

Всичко е до наличието или липсата на пари

Котенок -> https://postimg.org/image/j7lntin6z/
      Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

8. Следният потребител изказва благодарност на Oleg за полезния пост:

Яна (26-07-2014)

9. 26-07-2014 19:38 #216 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey7,
      X
      е те там по-рано дет още за форехсЪ се говореше у темата едни линкове дет пущах - на Стефан Ковев една книжка има - там е описано също ко може да се направи при такъв вид психично заболяване

Благодарности  

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

10. Следният потребител изказва благодарност на kypa за полезния пост:

Bibco (26-07-2014)

11. 26-07-2014 19:42 #217 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Oleg
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Oleg не е на линия
      Централна банка
      Tiba-tiba

Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Oleg е отвъд представите Аватара на Oleg
      Начислени плащания
      6,539.74 USD
      Благодарности
      5 635
      Благодарили са му 8 272 Пъти в
      5 579 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от kypa Виж мнението
      е те там по-рано дет още за форехсЪ се говореше у темата едни линкове дет пущах - на Стефан Ковев една книжка има - там е описано също ко може да се направи при такъв вид психично заболяване
      А бе човека нямал кво да яде бе. Не можеш да пребориш глада с начин на мислене.
      Първичните инстинкти, особено един от най-силните такива се оправя само по един начин.

Котенок -> https://postimg.org/image/j7lntin6z/
      Благодарности  

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

12. 26-07-2014 19:50 #218 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penman
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      penman не е на линия
      Баннат
      Halus

Начислени плащания
      2,756.53 USD
      Благодарности
      1 465
      766 Поста
      Колега Penman,
      ти чете ли това, което пише в сайта, който ти препоръчах за Техниката за емоционална свобода? Ето го пак: www.tes.bg , а ето и още един като него: www.dreamland-bg.com/index.php?topic=40.0

Да четах и ще се възползвам от тази информация. Благодаря ти много. Не е само кризата на средната възраст. Ако си чел предишният ми дълъг коментар, там обяснявах, че от надут пуяк с голямо самочувствие аз тръгнах да се правя хрисимо момченце спасителче на бедните и онеправданите. И като оставимм че си скапах здравето има и други непоправими щети - натрупах солени дългове. Ставах поръчител, аз самяит взимах заеми и кредитни карти, докато работех и помагах на десетки хора да си стъпят на краката.
      Факт е, че един чифт чорапи не си купих за мен от десетки хиляди левове. Някой ми каза да печеля по-малко от форекс а и да тегля печалби за самочувствие. Няма как да стане за жалост, защото в България аз не мога да работя с никоя банка - всички възможни сметки са запорирани и частен съдия дебне дали няма да се появи някой лев, за да го гепи. Аз на практика дори не мога да си верифицирам Скрила, защото нямам банкова сметка или карта! Мога да тегля само ако има опция в брой, но Инстата още нямат офис тук.
      Ако почна работа, то каквато и заплата да взимам, то в близките 20 години всичко ще отива за ЧСИ-то. Дали имам стимул? Предимството е, че когато човек вече няма нищо и няма какво да губи става прекалено откровен и вече от нищо не го е страх - от смъртта най-малко!
      Мисля, че точно по тази причина се появиха тези панически атаки - да ме нашашкат и да ми нарушат комфорта.

Благодарности  

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

13. 26-07-2014 19:59 #219 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Bibco
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Bibco не е на линия
      Централна банка
      Polos

Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Bibco е отвъд представите Аватара на Bibco
      Град
      Монреал, Канада
      Начислени плащания
      13,906.73 USD
      Благодарности
      6 639
      Благодарили са му 22 678 Пъти в
      7 994 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от penman Виж мнението
      Предимството е, че когато човек вече няма нищо и няма какво да губи става прекалено откровен и вече от нищо не го е страх - от смъртта най-малко!
      Човек винаги има какво да губи, стига нещо да е сътворил в живота си..
      Пратих ти лично съобщение - прочете ли го?
      За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
      Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
      Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

14. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    15. 26-07-2014 21:08 #220 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      penman
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      penman не е на линия
      Баннат
      Halus

Начислени плащания
      2,756.53 USD
      Благодарности
      1 465
      766 Поста
      Човек винаги има какво да губи, стига нещо да е сътворил в живота си..
      Пратих ти лично съобщение - прочете ли го?
      Да и ти отговорих. Всъщност ако все пак спечеля нещо на форекс дали е възможно да си прехвърля печалбата при чужда форекс сметка и оттам някой да ми я изтегли и изпрати като пощенски запис? Ще има и комисионна, разбира се.

Благодарности  

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

16. Следният потребител изказва благодарност на penman за полезния пост:

Bibco (26-07-2014)

Затворена тема
    Страница 22 от 34 ПървиПърви Предишно ... 12 20 21 22 23 24 32 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти