Има примери, които могат да опровергаят всяко едно твърдение, това не значи нищо, защото е равносилно на това да поставяш тежест над варианта, в който от всичките комбинации на 6/49 ти да улучиш шестица![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco е "старо куче" - дисциплиниран е, служил е поне 2, а може и 3 години. Аз лични влязох за 1,5 и ме уволниха на 1 година. Повечето във форума "Калашник" са виждали само на снимка.
С дисциплина към прогрес!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (21-07-2014)
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Не е само един.
Има хора които са загубили доста големи суми.
Което показва, че количеството в конкретният случай не е равносилно на акъл.![]()
Bibco, браво за хубавия пост, хубаво е като се чете за истински и реални неща на фона на цялата плява в тоя форум![]()
Bibco (21-07-2014)
Първоначално написано от 100
плановете за плавно и в геометрична прогресия нарастване в реалността по ред причини няма да се получат точно така...Или аз не разбирам значение на думите или това което говориш 100, отново е в противоположност на това как стоят нещата.Първоначално написано от Bibco
Бибко започна със сметка 5 К преди 3 години и половина в Оанда Канада. Сега сметката е близо 23 К
Поне сега не отричаш това което твърди Бибко, имаш напредък![]()
Bibco (21-07-2014)
Пич, ти невменяем ли си или имаш мисия в живота си да омажеш всяка една свястна дискусия в тоя форум? Ще ме извинявате колегите за малко по-грубия език ама това вече е малко смешно наистина...
Бибко се е трудил 3 години и половина за да направи 400% от 10к, ти какво очакваш ще стане с 1к 2 години по-късно? Колко години ще ти трябват докато започнеш да ядеш от трейдинг с 1к? За това говоря, за реалните неща от бизнеса трейдинг, тия умножавания ги "могат" само трейдърите, които не могат да печелят изобщо, празни приказки на някакви мечтатели без никакво покритие и рационална мисъл зад тях.
Където са 5к, там са и 1к.Пич, ти невменяем ли си или имаш мисия в живота си да омажеш всяка една свястна дискусия в тоя форум? Ще ме извинявате колегите за малко по-грубия език ама това вече е малко смешно наистина...
Бибко се е трудил 3 години и половина за да направи 400% от 10к, ти какво очакваш ще стане с 1к 2 години по-късно? Колко години ще ти трябват докато започнеш да ядеш от трейдинг с 1к? За това говоря, за реалните неща от бизнеса трейдинг, тия умножавания ги "могат" само трейдърите, които не могат да печелят изобщо, празни приказки на някакви мечтатели без никакво покритие и рационална мисъл зад тях.
И къде ги видя тези 10К ?
Започнал е с 5К, не с 10 !!!
Чети внимателно !
И онзи твоят познат пък е още по-реален с неговите от 20К на милион пак за 2-3години, нали ?
Това ако не е рязко нарястване, здраве му кажи
Та как се определя кое е реалното и кое не е ?
Ето гоо бибко, от 5к на 23 за три години. Онзи твоят е направил каза от 20к на милион пак за толкова време.
Което е 10-пъти повече от на Бибко.
И ти ми казваш, че аз съм говорил празни приказки ?
Въпроса е ти ще можеш ли да осъзнаеш колко противоречиви неща изтъкваш ?
Последна редакция от Oleg : 21-07-2014 на 17:24
Звездолин (21-07-2014)