Не е невменяем, просто ако спре да си повтаря мантрите къщичката от карти ще му се разпадне.Пич, ти невменяем ли си или имаш мисия в живота си да омажеш всяка една свястна дискусия в тоя форум? Ще ме извинявате колегите за малко по-грубия език ама това вече е малко смешно наистина...
Бибко се е трудил 3 години и половина за да направи 400% от 10к, ти какво очакваш ще стане с 1к 2 години по-късно? Колко години ще ти трябват докато започнеш да ядеш от трейдинг с 1к? За това говоря, за реалните неща от бизнеса трейдинг, тия умножавания ги "могат" само трейдърите, които не могат да печелят изобщо, празни приказки на някакви мечтатели без никакво покритие и рационална мисъл зад тях.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ама скучни сте вече, то от пусто в празно и обратно наливате, вкарайте някой нов елемент да разнообразите публиката.
Предложи какъв да е новият елемент
Аз многократно карам 100-то да погледне извън М15 и суперпечатащата си система, която не смее да използва за реална печалба. Но той се опъва като магаре на мост![]()
Просто приеми , че си има собствено мнение и си му харесва така да си работи.
За да не повтаряте приказката за Настрадин Ходжа дето двете образовани магарета се сбутали на моста и резултата кофти, заемете другата позиция да вземете един от друг по нещичко от туй знание
То е ясно че си имате страничен лаф, вземете го направете продуктивен за двамата.
Не еднократно съм го казвала има много начини за правене пари, ама с трици маймуни не се ловят, както и не е важно един път да го направиш, а като го направиш да го задържиш и да градиш отгоре.
Oleg (21-07-2014)
Бах мааму - излезнох да разходя кучето, а вие тук сте ме спрягали на цели три страници. Чудех се защо ли ме сърби г.за
Риска и обемите винаги са били в пряка зависимост от ситуацията на пазара на инструментите, които съм ползвал. Преди години работех само с един инструмент, после прибавих още три-четири, сега се върнах отново само на един-два. Обичам това, с което работя да го следя и познавам много добре. При мнооооого добри ситуации отварям скалпове с голями обеми - случва се един-два пъти почти всяка седмица. През останалото време си кютам с макс 5-10% риск дейтрейдингови или суингови позиции..
Не тегля никога цялата печалба, винаги оставям поне 30% от нея в акаунта. Да е жива и здрава жена ми, че работи, та това ми е позволявало "спестовността ми" да е безпроблемна за семейния бъджет, щото сметките за ипотеката, тока, телефоните, бензина на колите и т.н. просто живота не питат какъв е пазара на интрументите ми във форекса всеки месец.![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Oleg (21-07-2014)
Ще копирам от този пост, че ми поумръзна да повтарям същото![]()
Пък иначе калпав трейдър, калпава система, е пък колко да са калпави при положение, че 23 от 25 месеца правят пари?Даже системата е по-добра от трейдъра, защото губещия месец е по вина на на последния
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100, това забеляза ли го ?Бах мааму - излезнох да разходя кучето, а вие тук сте ме спрягали на цели три страници. Чудех се защо ли ме сърби г.за
Риска и обемите винаги са били в пряка зависимост от ситуацията на пазара на инструментите, които съм ползвал. Преди години работех само с един инструмент, после прибавих още три-четири, сега се върнах отново само на един-два. Обичам това, с което работя да го следя и познавам много добре. При мнооооого добри ситуации отварям скалпове с голями обеми - случва се един-два пъти почти всяка седмица. През останалото време си кютам с макс 5-10% риск дейтрейдингови или суингови позиции..
Не тегля никога цялата печалба, винаги оставям поне 30% от нея в акаунта. Да е жива и здрава жина ми, че работи, та това ми е позволявало "спестовността ми" да е безпроблемна за семейния бъджет, щото сметките за ипотеката, тока, телефоните, бензина на колите и т.н. просто живота не питат какъв е пазара на интрументите ми във форекса всеки месец.
А ти говориш че повече от 2% риск е много и не може да се прави дългосрочно, а Бибко 3 години го прави вече. Ти да видиш![]()
2% риск е много хубаво и се препоръчва навсякъде по учебниците, но според мен това е твърде предпазлив начин на търгуване. Прекалено е, особенно ако акаунта е малък - това те обрича на бавно пълзене, което може и да те откаже от постигането на крайния резултат...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Правят пари, но на тест
A тя системата е задължително да е по-добре, че иначе не знам как трейдъра ще се справи и какво да се стреми да изпълнява.
100, ае те водя да тренираме след половин час да кажем
----------
Аз мисля по същият начин, но си зависи и от самата система. Ако не позволява висок риск, защото после наваксването ще е много трудно, то е неразумно да се прави така.