Пичове, имах един съученик който се беше назобил (някакви бинаболи) с нещо и стана бая животно за нула време и в 12 клас ми се оплакваше, че вече не му ставала пат*ата и неможел да наеве приятелката му
Олег и той тренираше клек и тяга![]()
ми нормално е така да стане, ама то само идиотите ползват такива химикали...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е той щото е серсем и е предозирал. Ако е взимал само в необходимата концентрация и е спазвал цикъла както трябва, нямало е нищо да му стане.
----------
Има правилна и неправилна употреба
Ако е в разумните граници, проблеми няма. Но рядко се спазват и затова става това нещо.
А има и такива които си мислят, че ще растат само от това без да се хранят. А тя целта на тези субстанции е за да може да се усвоява по-голямо количество храна, иначе са безсмислени. Ма то акъл трябва, акъл, а той липсва
Фицката като си приема редовно, тестостерон и соматотропин с един куп протектори и други хапове, да не би да е станал нещо повреден ? В отлично здраве е и ще продължава да бъде![]()
няма такова нещо -нищо няма да му стане , ползваш ли хормони заминаваш за секунди, щом не искаш да си спортист е глупост да ползваш такива неща.това е сложно и не е за всеки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Невежа вметка ще направя, туй компресиране и храната в едно прахче или хапче не е ли хостигнат по химичен и разни такива пътища
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
стероидите са хормони и ти съсипват жлезата за нула време , това може да се прави от хора които са доктори а не от пъпчивци с малки рамена..Е той щото е серсем и е предозирал. Ако е взимал само в необходимата концентрация и е спазвал цикъла както трябва, нямало е нищо да му стане.
----------
Има правилна и неправилна употреба
Ако е в разумните граници, проблеми няма. Но рядко се спазват и затова става това нещо.
А има и такива които си мислят, че ще растат само от това без да се хранят. А тя целта на тези субстанции е за да може да се усвоява по-голямо количество храна, иначе са безсмислени. Ма то акъл трябва, акъл, а той липсва
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Незнам какво точно е взимал и колко (и инжекции си биеше и некви хапчета гълташе) и за едно лято качи доста а в рамките на година от 55-60 кг подгони 100-те
Не съм сигурен точно колко килограма качи, но за кратко време от хърба стана животно![]()
и аз знам за такъв калъф, но това е от липса на сиво вещество в главата...![]()
L1914 (07-07-2014)
Може да е достигнато, но не значи, че е вредно. Иначе е ясно, че естественото е най-добреНо в комбинация и с това, дава още по-добри разултати.