Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бате, решил съм да ставам животно тая година
До към две седмици започвам фитнес-митнес и ще гледам да ударя 90кг до следващото лято
Та явно още преди да съм започнал добавките и ми се отразяват на мисленето![]()
Ясна е вече работата Животно.
.................................................. ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добър ден
пич просто откажи добавките и не се занимавай с глупости...![]()
Внимавай да не вземеш някакви боклуци, които да се отразят и х*я, че вероятността не е малка![]()
Добавки, не стероиди. Против химията съмНо разните аминокиселини и стимуланти са си супер
Те са просто компресирана храна.
----------
Това няма как да стане
Особено след клек и тяга така се вдига либидото, че женско видя ли и е станал![]()
не говоря за стероиди щот си мисля , че не си толкова тъп, но и добавките не са полезни...просто яж повече хубава и питателна и храна и си готов , и си намери някой да ти направи програма...
Въри им обясни и в някой фитнес форум, как НААКВАНЕТО и там е неизбежноС или без добавки/стероиди просто ще стане осерацията по-бързо или по-бавно
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"