верификацията голям зор стана наистина... отделно дет член 5 алинея 12 и параграф 10 се ползват доста по-често, отколкото би трябвалоама все още е възможно да се изтегли някой лев, тъй че и за туй требе да сме доволни си мисля
![]()
верификацията голям зор стана наистина... отделно дет член 5 алинея 12 и параграф 10 се ползват доста по-често, отколкото би трябвалоама все още е възможно да се изтегли някой лев, тъй че и за туй требе да сме доволни си мисля
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то инстата не е единствения брокер но все пак е неприятно да те третират като престъпник щом почнеш да печелиш250 $ не са малко, и това не е причината, не четеш ли какво се коментира оо форума....
има хора с по 1000 -1500 $ бонус но изписан за 1-2 години или повече и пак с блокирани акаунти,понеже са теглили редовно от инстата...както и такива на които им е блокиран акаунта всеки път когато натрупат над 1000 $ бонус в сметката, или такива които за нищо на света не могат да си верифицират акаунта,сега ти кажи защо ги няма хората
Всъщност Живко, всяко зло за добро
Ако примерно изчезна аз от форума това ще значи че съм спрял да се занимавам с глупости и "подхвърлен хляб не ям"
Кой знае
Неведоми са пътищата Господни![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Аз изчезнах от форума за един месец и определено ми липсваше. Чешенето на езиците тук е единственото ми развлечение докато дремя пред графиките, а дремя аз по нощите, щото живея в неправилния часови пояс и европейската сесия ми е точно тогава, когато е най-сладкия сън...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Верификацията е под сякаква критика, отделно съпорта им също и той е под всякаква критика. Азсъм се карал с тея тук в България. Никава работа не вършат. Първи левъл съпорт.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ем кът нема регулация - тъй е...то ку не е бонбонукса вероятно нямаше и да сме чували за инста...
аз докът търгувам форумеца не го отварям принципноче кът тръгне лафа някой път забравям за търговлийката... и отива коня у кереча...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А яз дори си имам една неверифицирана сметка. Се отлагам. Добре че не играя доста по нея.верификацията голям зор стана наистина...
Няма безплатен обяд и никой не ти дава някакви пари, за да печелиш ти. Сметката е той да печели и евентуално и за теб да има.
Но за него трябва да тече, а при теб да капе!![]()
До сега трябваше вече да си е отсял поне 5-6 успешни трейдери, и да им е предложил съвместна работа. Поне аз ако бях на мястото на брокера, това щеше да ми е крайната цел.Няма безплатен обяд и никой не ти дава някакви пари, за да печелиш ти. Сметката е той да печели и евентуално и за теб да има.
Па може и да е привлякъл по тая схема. Що ли да се хвали на всинца!!
Нищо не се знае, може да е предложил ама да са му отказали нали така? Има го варианта. Ако имам достатъчно капитал не бих работил за никой брокер.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Друго си е да ти предложи офисче някъде в лондонското сити. Със всички произтичащи от това екстри.Ако имам достатъчно капитал не бих работил за никой брокер.