Аз пък съчетах работата с фитнеса - бърках цимент![]()
Пък духа вятър, така че смятам да пропусна релаксиране на плажа![]()
аз па си капнах една мастичка тамън и мисля туй да ми е тренировката за днескавероятно може би и някой други бирчок след туй
форехсЪ верно кът се стигне вече нивото на тотална зависимост става тъй...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
па мойта тренировка е да стоя по цял ден в форума на инстата и да правя бонуси докато съм на работа за да минава време иначе ще откача от скука![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нормално е да има зависимост при хората, които се издържат от форекс. Нали така или
греша! Лошото е, че пазара замира и вероятно и там ще има здрави съкращения, ако някой изобщо остане!?
Вече съм на бира. Амйни я тая мастика. После мача с анасон ли ще поливаш?![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Някой търгува ли среброто? Там май изобщо не се полват стопове и е чудно как изобщо
се печели при тези движения в рамките на спреда?
мачове ич немам намерение да поливам аз... изгубил съм интерес отдавнанай-много някой филм да пусна по тИлИвизора, ама и туй е малко вероятно...
среброто зависи къде го търгуваш - общо взето не навсякъде му е такъв голям спреда кът във инста![]()
какво е тфа мъртвило у тоз форум?.. една тема активна у целия раздел и вътре пет поста?.. къде се изгуби тоз народ?..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
А какво ще кажеш за самата валутна търговия като движения и волативност? Някой беше сложил информация колко драстично намалява пре годините.
Все по-малко и трудно се печели и е нормално интереса да намалява и по форумите. За съжаление!![]()
бе то и аз това из първом предположих ама то прекалено голямо мъртвило.. миналото лято имам спомен не беше чак така.. се се намираха 50-на човека дори и лятото да цъкат из форума..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."