Абе колега я ти си търгувай като хората
И ми познай посоката и си печели нормално
Просто няма смисъл да те режат
Ако си силен и кадърен трейдър не мисля да те изгонят
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом си стоял шест месеца без заплата и не си си тръгнал още след първия-втория, значи не си имал нужда от нея, ... така че с право не са ти ги платили ...Ти пък къде се върна чак в миналия век! Аз пострадах преди 3-4 години и още не мога да си стъпя на краката.
Не ми платиха последните 6 заплати и накрая ме съкратиха. Осъдих ги, но те фалираха и съдията не намери нищо за мен.
Държавата не си мръдна пръста и дори съдебните разноски не ми поеха!![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Едно научих от така наречената "демокрация "
Почнат ли да се лигавят с парите от труда ти на другия месец дуспа от там
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Emil Enchev (28-06-2014)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
как половин година без заплата бааз две седмици ку ми я забавят пълня багажника с кот намеря и изчезвам
проблема от мой изключително бързо се превръща в такъв на работодателя
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (28-06-2014), Emil Enchev (28-06-2014)
Заплатата не е милостиня и требе настоятелно да се изисква...............
който не я изплаща,няма какво да се жали......само сатЪр...................![]()
отделно дет (ако имаш реален трудов договор) можеш да ги зажулиш със жалби жалби жабиако предварително си нагласил нещата делото е готово спечелено
само събираш докиментите у една папка и отиваш при който и да е адвокатин - най-вероятно няма да плащаш нищо предварително
ама туй отрано се мисли де... кът се подписва договора още
не кът тръгнат проблемите чак
![]()
masta (28-06-2014)
Когато делото е за неизплатени заплати е безплатно за работника ...........
................
Не е точно така. Мен в предишната ми работами бавеха заплата, и докато не си намерих нова и аз стоях, като ме лъжеха е сега ще има очакваме пари и разнитакива, а превеждаха на няколко месеца мизерни пари. Накрая им казах да си удържатот това което ми дължат и си взех с мен лаптоп, винтовертч стълба и т.н. Поне да съм валат. Несъм ги сълди, щото беха с дългове милиони и вече беха запорирани... Затворена страница. Трябва да се гледа напред.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,