има дело от държавата, има и таквоз от работникатуй от държавата от прокурор мисля се води, а туй от работника - от адвокат
на адвокатя ужким по закон изгубилата делото страна трябва да му плати
реално предварително тоз който го наема му плаща
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е така е де така е. Изгубилият плаща, само че трябва да го осъдиш да ти плати разноскитепо делото. А аз не видях смисъл да ги съдя, при положение че ми дължаха около 2 000, делото щеше да се води в софия, допълнителни мои разходи и последна дупка от хоратана които дължат. Предпочетох да им тегля майните и да се махна.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
и става така както ти обичаш да казваш, те имат да ти давата, ти има да си чакаш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако са били запорирани наистина е трябвало да пуснеш делощот при запор първо заплатите се изплащат и след туй вече другите задължения
за делото обикновено може и да не присъстваш - адвоката може да го води вместо тебе и реално няма нужда да си там, освен когат свидетелстваш отначалото
![]()
Много ти е лесно да го кажеш? Имал съм нужда естествено и точно тогава затънах в заеми! Но къде да отида при 400 хил. безработни? Аз съм работил много специфични неща и
след като ми закриха фирмата сега вече трета година никой няма нужда от специалист като мен. А да се преквалифицирам не става лесно.
Ама това казвам,че вече ги беха осъдили преди мен бивши колеги и нищо неим се изплати. Беха си вързали гащите вече копеленцата. Фирмата фалира, а сметките на клиентите се прехвърлиха към друга фирма. А теякъдето ги осъдиха нищо не видяха освен разходи.ако са били запорирани наистина е трябвало да пуснеш делощот при запор първо заплатите се изплащат и след туй вече другите задължения
за делото обикновено може и да не присъстваш - адвоката може да го води вместо тебе и реално няма нужда да си там, освен когат свидетелстваш отначалото
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Така е. Едно е да ти говорят политиците по телевизията, а друго е реално в живота. Да не говорим, че в суматохата всички активи на фирмата бяха разграбени от разни дребни шефчета и
домакини - компютри, телефони, части, дори тоалетна хартия. Аз лични една чаша не съм взел от тази фирма, защото съм с явно прекалено добро възпитание!
ем не знам... чак до таквиз трагични ситуации не съм стигал азама принципно метода с багажника до горе винаги може да се приложи
само требе да се внимава в крачка да не те хванат
![]()
Дано не ти се случва, но ако живееш в България изобщо не си застрахован, още повече че ни чакат все по-лоши дни като гледам политиците как са се оплели
като пилета в кълчища в борбата за кокала!![]()
Глей ся - може да не ти харесва, но всеки получава в тоя живот това, което заслужава, ... като на пазара, ... вземаш точно толкова, колкото заслужаваш да вземеш ...Много ти е лесно да го кажеш? Имал съм нужда естествено и точно тогава затънах в заеми! Но къде да отида при 400 хил. безработни? Аз съм работил много специфични неща и
след като ми закриха фирмата сега вече трета година никой няма нужда от специалист като мен. А да се преквалифицирам не става лесно.
И тука изобщо не иде реч до възпитание и бла-бла, а до себеуважение и лично достойнство, ... ръйш ли ...?![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров