Горкия, колко време му трябваше да жестикулира и пак успеваемостта (поне от клипа) е 50/50.
Ако беше тук в България нямаше да смее дори да спре, защото аха е спрял, а се е напълнило с корвети. Даже е добре да се движи с над 50км за по-сигурно![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kypa (27-06-2014)
Професор по Български език и Литература изнасял лекция пред класа на Иванчо. Накрая попитал:
-Има ли въпроси?
Иванчо вдигнал ръка:
-Господин Професор, можете ли да съставите изречение само от гласни букви?
-Не мога, мойто момче, това е невъзможно...
Иванчо (разочарован):
-Ауа, уйооооо...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Момче от провинцията постъпва на работа в голям мол в Ню Йорк. След първия работен ден шефът го пита, колко продажби има.
- Само една – отговаря момчето.
- Как така само една! – ядосва се шефът.- Другите правят по 20-30 на ден… И за колко пари?
- За 327 814 долара.
- Как го направи? – не може да повярва шефът.
- Ами дойде един мъж, на когото продадох първо една малка въдичарска кукичка, после една средна и накрая – една голяма. После му продадох три пръта – малък, среден и голям. Попитах го, къде ще ходи за риба, а той отвърна: “В океана”. Заведох го на щанда за лодки и му продадох скутер. Той се притесни, че фолксвагенът му няма да може да тегли моторницата и аз му продадох джип.
Шефът възкликнал недоверчиво:
- И ти си продал всичко това на човек, който е искал само една кукичка?!
- О, не! – отвърнало момчето. Той дойде да купи превръзки за жена си, а аз му казах: “И без това този уикенд няма да правите секс, защо не отидете за риба?”![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://www.youtube.com/watch?v=YEj5eXWKW3I А ето тук е истинатане мислиш за нищо
kypa (27-06-2014)
Лийсъл Тестуиде изпраща сина си на летен лагер. Майката, която е създателка на популярен родителски блог, не само се надява синът ѝ да си изкара добре и да преживее нещата, които се случват само по ученическите лагери, но и мечтае да получи писмо от детето си, в което то ѝ казва колко много му липсва.
Е, желанието ѝ се сбъдва - един ден тя получава писмо от 8-годишния си син. Но в него не пише точно това, което майката е искала да прочете:
"Скъпа мамо,
Благодаря ти, че ми сложи допълнително бельо. Имам диария. Изцапа ми обувките, но не и възглавницата. Забавлявам се на лагера и се уча на разни неща. Много съм добър на уиндсърф и каяк. Изядох повече близалки от всеки друг. От понеделник съм изял 23. Но имам още два дни. Рекордът е 37 и аз мога да го подобря. Яко! Яздих един кон, а конят пред мен изака три огромни акита. И от тях излизаше дим. Беше супер яко. Използвах четката си за зъби, за да ги разровя и да търся червеи. Не откачай. Момчето, което спи на долния етаж на леглото, ми даде да ползвам неговата. Безопасно е. Не знам как се казва, но може да казва азбуката докато се оригва, също като мен. А пък Зак може да оригва азбуката наобратно. Упражнявам се и аз.
Сложихме овесени ядки в бейзболната шапка на господина. Беше много забавно. Овесените ядки са гадни. Дори със стафиди. Стрелях с пушка. Много съм точен. Може ли да ми купиш като се прибера?
Знаеш ли, че можеш да си палиш пръдните? Ще ти покажа в неделя.
Обичам те,
У.
P.S. Спагетите ти са по-вкусни от тези тук.
P.S.S. Кажи на брат ми да си запази много пръдни за неделя."
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kypa (27-06-2014)
А аз се чудех къде са всички "майни" днес, а те си имали забавление![]()
http://www.infonews.bg/%D0%B3%D0%BE%...-%D1%81%D0%BB/
А аз се чудех къде са всички "майни" днес, а те си имали забавление![]()
то положението хич не се за смях.... пози, Боже
----------
бях дошла да пусна виц
НАЙ-СТРАШНИТЕ ЖЕНСКИ РЕПЛИКИ ПО ВРЕМЕ НА МАЧ
1. Кои са наще?
2. Дай само за секунда да погледна какво дават по другия канал.
3. А, Турция ли играе… Мило, кога ще ме заведеш в Турция?
4. Тоя с флагчето играе най-слабо. Топката минава до него, а той не я рита.
5. Ужас! Края на ноември, а те с къси ръкави и шорти.
6. Тоя защо свири? Съдия ли е? А за какво ги съди? Ще вкара ли някой в затвора?
7. Какви са тия фигурки, които са нарисувани по тревата?
8. А, Бекъм ли е на терена? А къде е жена му?
9. Тоя на вратата защо е с ръкавици в тая жега?
10. Тоя идиот докога ще свири? Да свирне веднъж и да си ходи, всички вече го чуха. Нали, мило?
11. Защо го гледаш тва първенство, като не играят наште?
Бис, Бис, искаме БисА аз се чудех къде са всички "майни" днес, а те си имали забавление![]()
нзчцнзцнзцнцнцнзцнзнвзнзв з
kypa (27-06-2014)
вчера случайно в село първомайци, декоративната пушка на стената на Иван е гръманала съвсем случайно
за щастие няма пострадали, само тъщата се е оттървала с 3 удара от приклад
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
D-12 (27-06-2014)