Браво бе, дейййй и късметлия! Като му върви на човек, му върви!
Очаквай скоро и мейл за спечелена лотария от Великобритания, както и предложение за работа с $2000 седмично, докато си киризиш Феркундето и Джеремето вкъщи![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kypa (27-06-2014)
Приятелски семейства отишли за риба с пренощуване. Мъжете останали в палатката до реката, а жените по-далеч. През нощта един от тях се буди:
- Божичко! Ще ходя да намеря жена си! Събудих се с най-яката ерекция, която някога съм имал!
- Искаш ли да дойда с теб? – пита го този, който спи най-близо.
- Що пък да искам?
– Ми, щото държиш моя х*й …![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По едно време наистина получавах имейли за работа по 6-7К евра на месец от дома![]()
![]()
И онея от казината много ме тормозят![]()
![]()
kypa (27-06-2014)
Е мен отдавна не ми пълнят пощата с тия глупости за работа и хазартни игри. Чат пат някой ми пусне нещичко за ерекцията и ли удължаване на шмиргела. Ама жената взела, че ме регистрирала за някакви сайтове за онлайн пазаруване и всеки ден 5-10 мейла агитации да си купувам женски дрешки. Абе той "особения" парад май вече мина и не ми трябват![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Аз не съм гражданин, защото си живея на село. Въпреки това реших да съм в крак с модата и си вкарах Интернет на село. Разбира се, на пощата ми веднага започнаха да идват предложения да си уголемя члена. Да, разбира се, ясно ми е, че такива писма с абсолютно еднакъв текст, се разпращат на милиони хора в Интернет, но както и да е - реших да им напиша следното писмо :
"Аз, А.Йорданов, съм просто селско момче и онази ми работа е дълга 30 см. Не вярвате? Питайте който си искате в село Борован, Врачанско.
Та в тази връзка не ми изпращайте повече такива писма."
Wunderbar, но спамът не престана да идва, а стана малко по- дълъг и завършваше със следния текст :
"... ето - простото селско момче Йорданов ни повярва и сега членът му е 30 см. Не вярвате? Питайте който си искате в село Борован, Врачанско...."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (27-06-2014)
На лекция в моргата пред един труп професор обяснявал на студентите:
- Колеги,има две необходими качества,които трябва да притежава всеки от вас.Първото е да не сте гнусливи.Ето например аз прекарвам пръста си по целия труп и го облизвам.
Професорът направил казаното и продължил:
- Сега нека всеки от вас повтори това,което направих аз.
Мръщили се студентите,но всеки минал и направил казаното.
- Второто качество,което трябва да притежава всеки от вас - продължил професорът - това е наблюдателността! Ето аз прекарах показалеца си през трупа,но облизах средния си пръст.
kypa (27-06-2014)
Мобилният на един човек звъни.
- Да!
- Тате, аз съм Пешко. Котката се е изакала на средата на стаята.
- Слушай какво, Пеше. В момента съм на работа и не искам да ме занимаваш с глупости. Вече си голям и можеш да изчистиш, когато котката направи някоя мръсотия…
След известно време телефонът отново звъни.
- Да!
- Тате…
- Пак ли ще ме занимаваш с простотии,бе?
- Не бе, тате… Само исках да ти кажа,че дойде някакъв мъж и се затвори с мама в спалнята. Аз надникнах през ключалката и го видях да си смъква панталона… Исках само да ти кажа, че ако се изака, аз няма да го чистя…[COLOR="Silver"]
Последна редакция от Звездолин : 21-06-2014 на 22:05
Треньорът на виден чужденстранен отбор бесен:
- Как така не можем на разчитаме на нашия най-добър нападател?
- Когато раздавал автографи след мача без да усети подписал подаден му контракт за 8 години със Светкавица Търговище.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Отиват индианците при шамана и го питат:
-Тежка ли ще е зимата да знаем колко дърва да събираме?
-Тежка, кучетата ще умират от студ – отговорим им шамана
След един месец.
-Да събираме ли още дърва?
-Събирайте, вълците ще умират от студ …
След още един месец
-Още да събираме ли?
-Още, мечките ще умират от студ тази зима !
На шамана му станало гузно, дали не е подвел хората си и решил да отиде на върха, където имало метеорологична станция и да попита бледоликите къква ще е зимата. На портала видял един техник качен на стъб и го попитал:
-Момче тази зима дали ще е студена?
-Голям студ ще бъде дядо, мечките ще умират от студ …
Шамана доволен се обърнал да си ходи ,но се извърнал и попитал:
-А бе вие по тези жици ли познавате?
-Заеби ги жиците, гледай индианците колко дърва събират !
След оставката на правителството Искра Фидосова решила да емигрира от държавата.
Самолетът обаче се разбил на остров, пълен с канибали. Зарадвали се канибалите на богатото меню, наслагали картофи в жаравата, заболи Искра Фидосова на шиш и наредили на най-малкия от тях да върти шиша, ама много бавно, а останалите отишли за дърва. След час се връщат, а оня малкият върти шиша, ама яко набрал обороти и върти като електромер на ЧЕЗ!
- Шо въртиш толко бързо бе? Нал’ ти казахаме да е бавно, за да може месото да се опече равномерно?
- Е пааааа – оправдало се канибалчето – като въртим бавно тая бърка у жаравата и яде от картофите!!