Това беше майтап бре минков. Схващай майтапамного ясно че не ти говори.
Аз предпочитам ръчно да си търгувам, така ако стане гаф няма да чупя компа.![]()
Това беше майтап бре минков. Схващай майтапамного ясно че не ти говори.
Аз предпочитам ръчно да си търгувам, така ако стане гаф няма да чупя компа.![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Spekulanta (24-06-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сигурно са ти задавали 100 пъти вече тоя въпрос тук, но и аз да попитам (понеже имах известно количество отсъствия от форума напоследък): Като действа така самоуверено този г-н Бот, поне резултатите от действията му също така уверени ли са в положителна посока? Само лимити ли удря или има и стопове (ударени)?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И днес май ще е умряла работа така като гледам. В 17 часа има новина от САЩ, та да видим...
По принцип и аз и бота играем без стопове. Нямам проблем с конторла на позициите през деня, така, че предпочитам да играя без стопове.Сигурно са ти задавали 100 пъти вече тоя въпрос тук, но и аз да попитам (понеже имах известно количество отсъствия от форума напоследък): Като действа така самоуверено този г-н Бот, поне резултатите от действията му също така уверени ли са в положителна посока? Само лимити ли удря или има и стопове (ударени)?
Сега ако ти кажа, че бота е все на + ще те излъжа много - има си и грешки разбира се - няма 100% сигурност, но в общия случай е на печалба - поне на евро/иена, ози/долар и киви/долар. На други не го пускам за сега, още е младичък. Например предната седмица като вземем +- е 88 пипа на далавера. За нещо дето само си работи мисля, че не е малко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (24-06-2014), Spekulanta (24-06-2014)
бота като е без стоп на мартингейл ли действа и на насрешни позиции сигурПо принцип и аз и бота играем без стопове. Нямам проблем с конторла на позициите през деня, така, че предпочитам да играя без стопове.
Сега ако ти кажа, че бота е все на + ще те излъжа много - има си и грешки разбира се - няма 100% сигурност, но в общия случай е на печалба - поне на евро/иена, ози/долар и киви/долар. На други не го пускам за сега, още е младичък. Например предната седмица като вземем +- е 88 пипа на далавера. За нещо дето само си работи мисля, че не е малко.
ами ко прайми ако изгасне тока или спре нета на VPS ли си го пуснал![]()
Аз тук съм с дълги и си чакам профита чак на 140...дано тази седмица отидем там, защото вече доста време се движим около това 138-138.80
Не, не е мартингейл, принципно е програмиран да отваря и насрещни позиции, но много рядко и при много специфични условия. Работи със стандартно зададен лот и стандартен профит, като за различните двойки е различен, но в общи линии между 25 - 50 пипа. В зависимост от разрешеното от брокера в първия възможен момент слага стопа на плюс и точно това е причината рядко да губи. Ако го настоиш на 10 пипа печалба практически не губи никога, ама аз съм лакомия и 10 пипа не ми стигат. Работи само на ТФ 4 часа, абе работи добре и на дневна, ама много се мотае и му са много малко сделките на дневна.
Рядко но се случва да затварям ръчно позиции, ако съвсем я подкара на загуба - тогава анализирам причинате и пренастройвам алгоритъма с доп. условия.
----------
А за тока - като спре тока изпуска входове. Още при откриване на позициите им се слага лимит, така, че и да няма ток си се затварят сами - работи на един нотбук, който принципно се пуска в понеделник сутрин и се спира евентуално в петък вечер. В петък вечер затварям всичко - кой до където стигнал, стигнал.
Ако тръгне на зле работата, той така или иначе няма да затвори позиции - това решение си го вземам ръчно - винаги имам под ръка устройство с интернет и винаги мога да контролирам позициите.
благодаря за отговора, дано продължава да ти служи вярно и да ти носи добри печалбиНе, не е мартингейл, принципно е програмиран да отваря и насрещни позиции, но много рядко и при много специфични условия. Работи със стандартно зададен лот и стандартен профит, като за различните двойки е различен, но в общи линии между 25 - 50 пипа. В зависимост от разрешеното от брокера в първия възможен момент слага стопа на плюс и точно това е причината рядко да губи. Ако го настоиш на 10 пипа печалба практически не губи никога, ама аз съм лакомия и 10 пипа не ми стигат. Работи само на ТФ 4 часа, абе работи добре и на дневна, ама много се мотае и му са много малко сделките на дневна.
Рядко но се случва да затварям ръчно позиции, ако съвсем я подкара на загуба - тогава анализирам причинате и пренастройвам алгоритъма с доп. условия.
----------
А за тока - като спре тока изпуска входове. Още при откриване на позициите им се слага лимит, така, че и да няма ток си се затварят сами - работи на един нотбук, който принципно се пуска в понеделник сутрин и се спира евентуално в петък вечер. В петък вечер затварям всичко - кой до където стигнал, стигнал.
Ако тръгне на зле работата, той така или иначе няма да затвори позиции - това решение си го вземам ръчно - винаги имам под ръка устройство с интернет и винаги мога да контролирам позициите.
а да още един въпрос колко сделки открива средно дневно, седмично и месечно
а 10 пипа не е малка печалба тук колко хора си мечтаят да я постигат всеки ден
![]()
Не ти стигат, защото няма обем, а защо няма обем ти си знаеш най-добре, ... но няма резон да има толкова висока успеваемост и да не работи с подходящи обеми, КПД-то на алгоритъма отива на майната си ...Не, не е мартингейл, принципно е програмиран да отваря и насрещни позиции, но много рядко и при много специфични условия. Работи със стандартно зададен лот и стандартен профит, като за различните двойки е различен, но в общи линии между 25 - 50 пипа. В зависимост от разрешеното от брокера в първия възможен момент слага стопа на плюс и точно това е причината рядко да губи. Ако го настоиш на 10 пипа печалба практически не губи никога, ама аз съм лакомия и 10 пипа не ми стигат. Работи само на ТФ 4 часа, абе работи добре и на дневна, ама много се мотае и му са много малко сделките на дневна.
----------
Кльомбата гледам и тя дига пара с нейния прославен БОТ, дет се верно захапвал, пък не смеела да го пуска пари да изкарва, ... близко е до акъла за кво иде реч ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров