О лейди скубиш ли ги
то кучека лесен за научаване ама на теб за какво ти е ти си парче професионалист па то е за ора хайлази
па имаш и специален експерт я кажи сега твоя френд от Майкрософт ли беше или от АйБиЕм кога ша ни пусне и на нас експерта да го разгледаме
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
скрипта е закрит , тъй че ако пожелае да го отключи ще го пусна
иначе.... не мога
това е
пускай кучето щом си успял да го накараш да трейдва
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
много го усукваш лейдии така разпалваш либопитството ни по-вече напрао си много лоша
кака янкя днес ко ша я прайме дал съм почивка на кучето че рейнжа е горния край и дан се обърка
пуснал съм един късак от 138.77 да видя дали ще устиска![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ни го усуквам... подарък ми е,но скрипта е заключен
ако момчето прецени ще го отключи
кака Яна е за даун
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Очаквам покачване на евро/йена в близките дни до ниво 140 поне, стопче около 138.20
От една седмица съм с дългите. Чакам ли чакам. И аз го чакам това, почва обаче да ми писва и да не направя някоя глупост.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Моя бот пак си купи днеска на 138.51 гледам го, че е сложил някакъв тейк профит на 139.80, ама нямам идея какви са му мотивите. Във всеки случай му вярвам безрезервно, особено сега като го гледам, че е преместил стопа на плюс.
Хахахаха. Мараба рОботтака ли казваш като седнеш пред компа
Дреме ми какво викат специалистите. Връх, дъно само да има кяр.
Инак дългата си чакам.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Не, нищо не му казвам, той не приема разговори, само той говори (в случая пише), ако искаш го слушай (чети в случая) ако искаш не, във всеки случай пуснеш ли го нищо не пита - каквото си реши, това си прави.