Аз мисля да ги чакам на 1.686868....Туй ми е целта за другата седмица, пожелавам си 200 пипа, пък се надявам реално на 100
Винаги целите трябва да са големи
![]()
Аз мисля да ги чакам на 1.686868....Туй ми е целта за другата седмица, пожелавам си 200 пипа, пък се надявам реално на 100
Винаги целите трябва да са големи
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добра цел. Аз не съм лимитирал единствено ще го дебна ако тръгне да прави мизерия, че и стоп не съм сложил. По принцип не търгувам със стоп. Единствено когато не съм предплатформата, после ги махам. Ама и 100 пипса не е малкък таргет.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
по-скоро цели 1.6210 от там веч ще се види кога и накъде
айде да видим сега една дълбока корекция
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
infesta (20-06-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Младежо тук в Пилзен е рай за трейдъра
Най вече не можеш да се нагледаш от хубави Чехкини
А надушат ли е че си (чичко паричко) отърване няма
Давай доларе
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
ако туй се случи язе ще карам Ферари... и ще ми останат джобни за околосветско пътешествие
това е...........................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ехееее май ще трябва да се местя и аз след някоя и друга година търговияАма това за чичко паричко май си важи навсякъде по света
![]()
Лейди , ти май на дебело си натоварила мечките - пожелавам ти да се случи, но после обещай едно кръгче с ферарито![]()
Хахахахаха. Много добре и дваматаазпък събирам за апартамент
ще ви поканя да дойдете
тръгна де тръгна най после.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Натоварил съм го я няма да си играя на стотинки я
За да станеш трейдър трябва да не се страхуваш
И да знаеш какво правиш .
И тогава всичко е на " 6 "![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
infesta (20-06-2014)
Спеко, не може ли да сме само паричко, без "чичко"Който има дебел акаунт може да влиза и с по 100 $ на пип, аз като новобранка съм доволен и на 5$ на пипоняк
![]()