Извинявай, тогава черпя бираама щото точно тогава аз писах на СПЕКО, затова.
Иначе мен след като ме резна тук чакам да скъся. Като гледам май моента дойде.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
infesta (20-06-2014)
Бии му късите и не се тревожи, а щом Спеко е с нас това ми дава допълнителна доза увереностМисля че силните дни на паунда са изчерпани - давай доларе
5555
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абеее, е сега пак го гледам на М30 ако затвори тоя бар на чук може още да има още за дълга. Кофти тръпка.
кака 504 го спря на едната минутка и направи рикошет нагоре
май май първо 1.73 после 1.62
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Малко се обърках, на различни ТФ различно гледам сигнали. Ще изчакам 1 час даоформи още 1 бар да видим на Н1 как ще е.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ще подремна малко че нещо ме натисна на сън ..........
За сега оставям кабела на автопилот все пак му лепнах и един стоп
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
infesta (20-06-2014)
То май в такива мрачни и дъждовни дни това е най-разумното нещо което може да направи човекПри теб как в в Чехия, тук ни удави - буквално
![]()
7778
и аз мисля да направя същото
и без това съм по пижама от сутринта
погледах сеира на БФБ-то ...
и така...драги зрители
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
днес новините бяха добри з а паунда ама нещо не му се тръгва нагоре очертава се един 30-35 пипов рейндж
може би ако не беше петък да имаше по изразено движение