Минков, дай малко повече инфо,че ме заинтригува![]()
Минков, дай малко повече инфо,че ме заинтригува![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
с тез контри на един убав тренд и отива сметката у кереча![]()
е те туй е пак макд
http://www.forex-how-to-make-money.c...ome-oscillator
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Яна (06-06-2014)
Какво повече да кажа - взел съм кода на индикатора, добавил съм някои мои корекции в изчисленията, както и някои допълнителни контроли и се получава това, което е на екрана.
----------
Никой не е съвършен, винаги има риск - там се намесва човешкия фактор - в крайна сметка той взема решение дали да кара "само по уреди" или да вложи и малко мисъл.с тез контри на един убав тренд и отива сметката у кереча![]()
е те туй е пак макд
http://www.forex-how-to-make-money.c...ome-oscillator
----------
Мой си е. Аз чужди работи не ползвам. В най добрия случай ги разглеждам и ако ми се стори, че има нещо умно го ползвам в моите модове
Emil Enchev (06-06-2014), Яна (06-06-2014)
Мой си е. Аз чужди работи не ползвам. В най добрия случай ги разглеждам и ако ми се стори, че има нещо умно го ползвам в моите модове... Разбрах от отговора ти към Яна, ... мерси ...
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ей ма много сте млади зелени още бря
Аз тая магда червата съм и извадил кожата и съм одрал и повече от 2000 писа годишно не дава и то най малко на Н1 и нагоре
Ако ви се търгува с дивергенции обърнете се към CCI и дивергенцията между него и някой мувинг
Добра работа върши и стохастика но него не съм го изследвал![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Яна (06-06-2014)
Годишния резултат на МАСД-то с много дроудаунни ли излиза при автоматизираните тестове?
Да за година и то не за всеки годишен период начиная от месеца различно
Ето тука кода на стандартен експерт с Магда индикатор
Картинката на Дневна е много хубава, ама да не бяха само 45 сделки за цялата година
А ми кой ще го чака толкоз време с толкоз малко сделки, бре
Циганин кисело мляко не държи![]()
Последна редакция от saxsten : 06-06-2014 на 23:09
Нещо не схванах разликата - MACD е индикатор базиран на три средни, CCI е индикатор базиран на две средни + твоята препоръка за използване на някой мувинг, пак стават три средни - което значи едно и също - другото е въпрос на настройки на периодите на средните за конкретната валутна двойка за да улучиш подходящата комбинация.Ей ма много сте млади зелени още бря
Аз тая магда червата съм и извадил кожата и съм одрал и повече от 2000 писа годишно не дава и то най малко на Н1 и нагоре
Ако ви се търгува с дивергенции обърнете се към CCI и дивергенцията между него и някой мувинг
Добра работа върши и стохастика но него не съм го изследвал
По принцип повечето индикатори се базират на средните величини изчислявани и комбинирани по различни статистически способи, останалото е въпрос на графична интерпретаця.
Едно и също ама друг пътНещо не схванах разликата - MACD е индикатор базиран на три средни, CCI е индикатор базиран на две средни + твоята препоръка за използване на някой мувинг, пак стават три средни - което значи едно и също - другото е въпрос на настройки на периодите на средните за конкретната валутна двойка за да улучиш подходящата комбинация.
По принцип повечето индикатори се базират на средните величини изчислявани и комбинирани по различни статистически способи, останалото е въпрос на графична интерпретаця.
"Едното и същото" иде само от това че се търсят дивергенции и в двата цитирани от теб варианта,ама не е едно и също![]()
Само да попитам - ти наясно ли си с математиката заложена в един индикатор или тези изводи ги правиш само на база картинките, които виждаш на екрана?