Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Яна (06-06-2014)
А вие колко индикатора ползвате, macd в списъка ли ви е?
абе слагам го отвреме на време, ама не съм чак толкова впечатленавие колко индикатора ползвате, macd в списъка ли ви е?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да, ползвам някои МА, рси-то, ама пак рядко
по принцип съм патърче,и индикаторите гледам да не ме разсейват много
На мен MACD-то ми в Арсенала и го ползвам най често !!!
И като цяло много ми харесва как работи този индикатор![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
то и за ханализ на вълни може да се ползва макд-тонастройките мисля 5/35/5 трябваше да бъдат
и кът се гледат импулсните вълни - там дет е най-голямата гърбица е третата вълна
![]()
А като му бутнеш малко формулките, подобавиш това онова и започва направо да си дава едни прекрасни сигнали за търговийка
![]()
Това твой мод ли е или си го барнал от нейде ... ?А като му бутнеш малко формулките, подобавиш това онова и започва направо да си дава едни прекрасни сигнали за търговийка
Прикачен файл 1460
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров