Емо,това на златото от вчера ли е?
И на каква времева рамка? 1 час ми се видя с лупата
Емо,това на златото от вчера ли е?
И на каква времева рамка? 1 час ми се видя с лупата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЦЪК Не търгуваме с Магдата
Уважаваме ,ама вечи не търгуваме, щото `ного постно го раздава![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Аз пък току що попродадохЗлатото е много прекупено, може да видим още покачване. Индикаторите също добре показват бичата вълна.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хързулна се яко надолу, а аз излезнах рано-рано,мамка муНе можа да си пробие ема200 на 1 час и сега ако пробие 1250 ще го върнат много.
бързам кат пуле пред майка си