Значи откакто ГЕРБ командва столицата нещо се прави в тоя град , а Боко преди нея.
А защо са необходими тия детски градини и защо всички се стичат в столицата, дай сега паметник да й построим, че е направила няколко детски градини.
Значи откакто ГЕРБ командва столицата нещо се прави в тоя град , а Боко преди нея.
А защо са необходими тия детски градини и защо всички се стичат в столицата, дай сега паметник да й построим, че е направила няколко детски градини.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Защо да и строим паметник ,
тя прави точно това , което предполага заеманата от нея длъжност
и съм сигурна , че не очаква паметник за това![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добре де , като се говори тук за този проблем , колко от жените във форума имат деца ?
Колко от тях са решили този проблем на Родината ?)
ще си признат ли ? ???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имам 2 , това достатъчно ли е , а ти,............................
noreason (01-06-2014)
Имаме,
и ако всички български семейства имат по толкова ............
може би нямаше да има демографски проблем![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
noreason (01-06-2014)
................................Имам 2 , това достатъчно ли е , а ти,............................
...........................Имаме ,
и ако всички български семейства имат по толкова ............
може би нямаше да има демографски проблем
аз нямам , щях да ви взема телефоните , ама ....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и ако българските майки не пращаха децата си със самолета веднага след завършване на средно образование..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Точно туй ще направя догодина, а пък който иска да си ги отглежда тук, а не в чуждите деца да се оглежда как и къде си ги пращат
е , ако не се промени , аз съм насреща , приятел в нужда се познаваако се промени и ние ще искаме децата да са някъде близо до нас![]()