Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Така съм направил с голямото)
Ама за малкото пък няма място в градина
И го препоръчвам, изпращанетона Новак, ма тя го е решила де
)
Просто средата ..... е ВАЖНА
----------
Аз лично не ги ща до мен
Нека са на нормално място, с нормална среда, ама самостоятелни
Мойта, на всяко идване констатира, как съучениците и дето са тук ....
Мислят основно за купони ....
А тя освен за ученето .... мисли и за себе си, че там ..... нема кой
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (01-06-2014)
Ето нещо в подкрепа на твърденията ми
Девет нови детски градини ще бъдат построени и довършени в София до края на годината, съобщи кметът Йорданка Фандъкова. Общината планира до края на 2015 г. общият брой на новите детски заведения да нарасне до 20.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Фхг, тва е кат гоненето на курсаЕто нещо в подкрепа на твърденията ми
Девет нови детски градини ще бъдат построени и довършени в София до края на годината, съобщи кметът Йорданка Фандъкова. Общината планира до края на 2015 г. общият брой на новите детски заведения да нарасне до 20.
Лагът в демографските процеси е голям ....
Особено при краткосрочното мислене на БеГе политиците, по темата
Преди 20 години продаваха градините на частни училища, че децата малко бяха
Ся нема места .... ма докат построят градините .... пак нема да има деца![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това не е оправдание нищо да не се прави по въпроса ........... ,
това с отдаването под наем или преотстъпването под една или друга форма и аз го загатнах в някой от предходните си постове ...
е те децата преди 20 години май не бяха по-малко отколкот сегапросто тогаз имаше детски градини дет да се разпродават... сега няма
сега далаверата е да се строят нови
![]()
Нееее, не казвамда не се прави
Въпроса е, че тук е супер важно да има стабилност и приемственост в ПОЛИТИКАТА...
А не --- едните едно ... другите - наобратно, само да е напук)
Година - Раждаемост / Смъртност / Естествен прираст :
1989 - 112 289 души (12.6 ‰) 106 902 души (12.0 ‰) +5 387 души (+0.6 ‰)
2012 - 69 121 души (9.5 ‰) 109 281 души (15.0‰) -40 160 души (-5.5 ‰)
То първо трябва да има политика. Па след туй приемственост и стабилност. За сега виждаме само интереси. Облечени във финикийски знаци.
КинО (01-06-2014)