Поне нещо рисунчица, нещо индикаторче, трендка, триъгълниче, правоъгълниче.
Поне нещо рисунчица, нещо индикаторче, трендка, триъгълниче, правоъгълниче.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
за съжаление не познавам хора които са излезнали на + с класическите методи /не казвам че няма просто непознавам/. Така че рисунки не правя както и вълни триъгълнци и тем подобни. Основно използвам статистически методи. Примерно в колко ч. са максимумите/минимумите за деня, ще се изненадате че ако разделим деня на 24ч. в над 50% от сучаите екстремумите са в 16 или 17
в противоположния ъгъл седят 5,6,7ч. със вероятност само 3%, също ползвам много други статистики като нива на съпротива и подкрепа, но сам си ги извеждам.
за днес 3680 между 17 и 18. Успех
----------
Няма лощо бе, цапай. Интернета е за всички
----------
За днес видяхме дъното 1.3606 от тука ше пробвам дълга с 20 30 пипа таргет
тя дни само за скалп става пазара
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
20-30пипа скалп ли е?!?
--------------------
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
20-30пипа скалп ли е?!?
--------------------
ТццЪ!! И профешанали бачкат за по толкоз!!
http://www.bkforex.com/trade-results/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то скалпа не е ли по време да се мерипоне у форехсЪ де, инак там преди туй по индианските стандарти по други начин са ги мерели - май по обществен и военен ранг на притежателя
![]()
Е, ти за 5 мин можеш да направиш и 50 тика профит при 10 тика риск.
При R:R 1:1 и < е скалпиране
Последна редакция от kmv : 01-06-2014 на 10:32
те големите печалби у скалпирването са единични случаи сякашпокрай новинарско разкекерчване обикновено
или някой голям пробив по големите графики ку се уцели - ама туй наистина бая рядко се случва на фона на много сделки всеки ден
![]()
![]()
драгата (01-06-2014)
възможно е да сме го прескочили и сега да го проверяваме ототгоре тоз диагоналкът че ли требе да е по-остър ъглеца от колкот е туй нарисуваното, отделно дет трябва да почва от някой от по-близките връхове
![]()