При инстата ще го гледаме, другия ми брокер въобще няма Дакс, а сега заради него само да търся трети брокер - не си струва.
При инстата ще го гледаме, другия ми брокер въобще няма Дакс, а сега заради него само да търся трети брокер - не си струва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
при инста е та*ак голям обаче, да знашкомисьона излиза 6 точки
ама то пак кът си върви добре пазаря не се усещат толкоз много... аз и на другия бонбонукс го киризя дакса де - там е около една точка спред разхода
там па обема минималния едно...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В инстат е до 18.30, ама да го почвам в два часа - май е малко късно - изтървам половината ден.
До сега индекси не съм търгувал - сега започвам да навлизам в материала.
С форекса - лесно - работи денонощно - сутрин докато изпия кафето погледам малко графиките до към то 9.30 и евентуално слагам някоя позиция и набелязвам точни за през деня - след това тръгвам по други задачи.
А тук сутрин аанлизи не могат да се правят щото графиката мъртва и като го гледам почти всеки ден с гап отваря.
minkov, като цяло не ти препоръчвам да търгуваш Дакса на инстата, заради голямата комисиона от 6 точки и графиките (тика е 2 точки)
Иначе на графиката от предния ми пост времето е с 1час назад спрямо нашето т.е. НЙ отваря в 15ч БГ време, а НЙСЕ в 16:30
това може да го прилагаш и при ДАКС-асутрин докато изпия кафето погледам малко графиките до към то 9.30 и евентуално слагам някоя позиция![]()
Може, ама не може, щото аз 10 часа вече съм в колата и тръгвам по задачки, а то тогава отваря - даже позиция не може да се отвори преди това - а да търгувам от телефони и таблети не е сериозно - там само наблюдавам позициите - ще видим как ще стане и дали ще стане тук търговията
А иначе аз много добре знам работното време на борсите
Имам, ама той другия ми брокер е още по-голям нещастник - въобще няма ДАКС
ей сега ще разгледам какви други имам тука на някое демо да видим там за какво става въпрос
ако искате сериозен брокер - на лични, не им знам условията, ако търсите обаче бг - не мога да препоръчам, щото всички си имат недостатъци