Тази статистика за над 50% от къде точно я извади, щоот не е съвсем вярна
Според мен най-често максимума за деня е в периода 16-17 часа и е в около 10% от търговските дни
а минимума е най-често в периода 17-18 часа и е в около 11 % от търговските дни
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
господине?!?......смятам че сте доста ерудиран в този бизнес....и опита ви е безценен.....следя от доста време постовете ви и съм поразен от проницателността ви....бих искал да ми станете ментор.....за съжаление съм с ограничени възможности но все пак бих искал да разбера каква е цената (ако се налага ще си продам бАбрека...) за да ми предадете умопомрачителния си и остър поглед върху нещата от пазара....както и стоманената ви логика....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Emil Enchev (01-06-2014), драгата (02-06-2014)
Ментор във форекса? Благодаря за добрите думи и щом толкова ме цените ще ви дам един съвет - не си търсете ментори точно в тази професия. Опитайте сам, учете се, месеци, години, колкото е нужно, но винаги се доверявайте само на себе си.господине?!?......смятам че сте доста ерудиран в този бизнес....и опита ви е безценен.....следя от доста време постовете ви и съм поразен от проницателността ви....бих искал да ми станете ментор.....за съжаление съм с ограничени възможности но все пак бих искал да разбера каква е цената (ако се налага ще си продам бАбрека...) за да ми предадете умопомрачителния си и остър поглед върху нещата от пазара....както и стоманената ви логика....
Пазете си здравето и нервите и ако видите, че не ви се получава по-добре се откажете. Успех!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да разбирам ли че щом вие не сте се отказали....нервите са ви джелезни и здравето бетон....също така сте опитали сам....учили сте месеци години.....колкото е нужно... сте се доверявали само на себе си......и най важното сте успешен и печеливш в степен достатъчна да се задоволявате нуждите си.....поне собствените......Ментор във форекса? Благодаря за добрите думи и щом толкова ме цените ще ви дам един съвет - не си търсете ментори точно в тази професия. Опитайте сам, учете се, месеци, години, колкото е нужно, но винаги се доверявайте само на себе си.
Пазете си здравето и нервите и ако видите, че не ви се получава по-добре се откажете. Успех!![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Отговорът на вашите въпроси е все един и същ - Не. Кратък, точен и ясен! И нещо по темата - евро-долар е за скъсяване. Не е препоръка, но ако имах пари аз така бих постъпил.Успех.да разбирам ли че щом вие не сте се отказали....нервите са ви джелезни и здравето бетон....също така сте опитали сам....учили сте месеци години.....колкото е нужно... сте се доверявали само на себе си......и най важното сте успешен и печеливш в степен достатъчна да се задоволявате нуждите си.....поне собствените......
Еййййй тука само спамери бре....едно мнение нема по темата![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Каквото и да ти говорят знай че става въпроса за пари,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Редно е малко да убие темпото. Да направи малка корекциика. Сега го зверя на дневна, четири дни на място, би трябвало малко да качи. Че да си поеме въздух за нова атака на подкрепата!!