То така е по-добре, дистанцията спомага за по-хармонични взаимоотношения, ... по далеч от родата, че да са уважаваме ... Иначе ти се качват на главата и няма отърване ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Звездолин (25-05-2014)
От сега се чудя да ли ще ме бият зетовете. Плана е вечерта го напивам и го връзвам, после една седмица го работя по списък и го пускам. След това ще е ясно кой ще е по-отворения, може и да не съм аз, но ще е ясно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
требе да се спазва дистанция наистиначе инак много бърже се разваля семейната хармония
а когат дистанцията е над 50 км даже семейната хармония има шанс да просъществува дългосрочно
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Викаш да харизвам по една къща на щерките на по-далечно и така да спася кожата и резила да ме дрънка зет.
ем нещо таквоз горе долуи да се напивате със зетьовете заедно няколко пъти у годината обаче трябва, че да може малко да ти липсват и да се радваш даже и тях да виждаш кът идват на гости или ти кът ходиш
![]()
има и друго де - щерки кът имаш - добре е да се има някаква информация за зетьовете, че ку се случи нещо дет не трябва да може да реагираш адекватно...![]()
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
не го мисли това, то каквото има да става ще ставаи да го мислиш човек ,не може да си промени съдбата
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
На мен звездите ми говорят, че еврото скоро ще падне под 1.3600. Дали не ме подвеждат?
Е ми казаха че не е много сигурно да стане твоето,по скоро е близо до обръщане на посоката тоест към тях,баш към звездите.
Точно тази двойка съм заредил за първа при отваряне на платформа щот ми стана особенно интересна след анализа.
Подготвил съм платформата с бързи бутони на десет двойки,три индекса и златото,общо 14 мишени за отстрел и съм задал обем от 0.2 за калибър и направо вече ме сърбят ръцете да пуцам.
А и утре се очертава да съм свободен от сутринта така че се позиционирам в офиса ми и ке стане страшно.
Ама тия смотаняци от банката ако и утре не са ми превели парите на брокито ке ги утепам направо,маке им трън.![]()
Последна редакция от Звездолин : 25-05-2014 на 18:15