Най-големите проблеми, които сме имали с италинци и америринци са били страшните забавяния в кореспонденции и реализация на поръчки, но никога не го е имало абсолютно натуралното надцакване по бг стандарт![]()
Най-големите проблеми, които сме имали с италинци и америринци са били страшните забавяния в кореспонденции и реализация на поръчки, но никога не го е имало абсолютно натуралното надцакване по бг стандарт![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Плюй в пазвата да не те стига, че и там има проблеми, не винаги всичко е розово.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Връщали са ми документи пуснати за Англия в централна поща след месец и нещо, обратно в нас, без дори да напуснат София, объркали били подател и получател колегите, случвало се ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
колетите пак пристигат рано или къснописъмцата им се случва от време на време да поизчезнат международно
вероятно по-близко до нашенската територия отколкот чуждоезичната вероятно
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом са намесени лелките от Български пощи работата е ясна...
Тия ги заобикалям отдалече вече освен ако пратката е на стойност от максимум 100лв.
Май за някви бригади пускахме тогава, пък трябваше да не е препоръчано, да е с най-обикновената поща, ... и пихме студената вода ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Вие пък едни пощи, аз чакам един факс от Букурещ и те го били пуснали,па го нема и сега ми го били пуснали по пощата.
Балканска работа.
Novak (25-05-2014)
Мани мани, ако спрат и движението на тирове по Дунав мост 2, хептен няма да доди.