Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо просто не депозираш парите си директно в някой стабилен брокер?Нищо няма да тегля,целта е увеличаване на обема,след достигане на някакво прилично ниво парите се пренасочват в посока стабилен брокер дългосрочно и след това може и да видя печалба на живо когато му дойде времето.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защото нямам достатъчно пари в момента а няма смисъл да чакам докато ги събера от други дейности защото намирам всеки ден във който търгувам за ценен опит.
На демото е излишно повече да се занимавам защото няма повече там какво да науча на него,последната седмица дори и не си правех вече труда да хващам и половината пипове които можех реално защото все едно губех,така че е време да се почне от някъде на реал.
----------
По принцип си прав ама има и изключения.
Понеже чат пат си купувам разни неща от Ибей,ами с англичаните всичко е ОК,обаче с германците е куца работа.
Да не казвам един шваба от много сериозен сайт който ми изпрати бояджийски пистолет Сата с цена близо 1000 кинта с попълнен частично адрес и ако не бях си направил труда да ходя да го издирвам по пощите щях да си го получа на куково лято.
Вече от швабите нищо не купувам след този и други проблеми с тях.
От ибей проблеми има винаги макар и риска да е премерен, няма значение от къде купуваш. Но аз работя точно с германци основно и мога да кажа само хубави неща, тук в бг е все едно общонормално всичко да е пародия, приказката българска работа важи навсякъде за съжаление, манталитета обаче трудно се сменя, а ние по стечение на обстоятелствата сме тук.
Е ми не че имам лошо мнение за тях ама няколко пъти пари им давам те се отнасят несериозно.От ибей проблеми има винаги макар и риска да е премерен, няма значение от къде купуваш. Но аз работя точно с германци основно и мога да кажа само хубави неща, тук в бг е все едно общонормално всичко да е пародия, приказката българска работа важи навсякъде за съжаление, манталитета обаче трудно се сменя, а ние по стечение на обстоятелствата сме тук.
На детето исках да купя една шейна за нова година от официален представител на Мерцедес,пак простотии,та като взе че ми кипна тогава и го нахраних както само ние си можем.![]()
Не се ли губи много от храненето при превода??????????????????????????
Аз пък купих от австралия от производителя ботушки на щерката за 100 долара, дотук ми дойдоха с доставката на 150, а цената на оригинала тук е 500лв , от английския амазон 200 паунда, ама няма доставка до бг.
От френски сайтове не съм имала проблеми.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз визирах по-скоро само реални бизнес отношения, в ибей всичко е възможно вече се убедих.
Преводача на Гугъл много го бива в псуването...................
----------
А аз визирам сериозни хора уж,единият официален представител на Satа Jet за Германия,поръчката ми не беше през Ибей а от неговият сайт.
Другият е официален сайт и огледален в Ибей представител на Мерцедес,комуникацията с него я водихме в Ибей в случая.
Тия не са някакви кокошкари а сериозни фирми уж,уж де.
Както и да е де,пистолета още си го ползвам и освен че го купих на добра цена в България никой няма такъв тъй като е лимитирана серия и е украсен с камък Сваровски.
Шашкам ги колегите с него.![]()
Бизнес отношенията са друга бира от онлайн пазаруването, обаче британските ли наще ли пощи незнам, миналата година пратих мартеници февруари в Англия пристигнаха за Коледа, тая година пратих, пристигнали са за 5 дни- та ходи хвани де е проблема.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark