Е айде нека оставим патентите и да говорим за себе си,аз когато съм сгрешил или обидил отговарям за себе си и се извинявам........
..............
Е айде нека оставим патентите и да говорим за себе си,аз когато съм сгрешил или обидил отговарям за себе си и се извинявам........
..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (22-05-2014)
Украйна предлага на Европейския съюз да купува руски природен газ на украино-руската граница и да подпише съответните договори за това с „Газпром", съобщава Unian.ru, като се позова на информация от правителството на страната.дай да видя тази новина, за мен лично е новина, че ЕС ще купува газта от границата Русия-Украйна
аз не знам за такова нещо, знам че на ЕС им се иска, и на мен ми се иска, но кога са се съгласили Гьзпром на подобно нещо съм пропуснал
Европейските газови компании, в това число и българската „Булгаргаз", които имат договори за доставка по газопровода през Украйна, ще могат да ползват и свободните обеми в украинските газови хранилища, се казва още в съобщението. Поискат ли това, ще трябва да си плащат наем.
Към момента, засичането на подавания към европейски потребители природен газ става на западната украинска граница. В този случай „Газпром" записва на своя сметка всички загуби при транспортирането на руския газ през територията на Украйна.
Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/ykraiina-predlag...#ixzz32TCkF5eO
По горе беше даден линка от Novak
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck (22-05-2014)
благодаря, пропуснал съм новината на Новачето и само инвеститорската статия гледах, съжалявам за объркванетоУкрайна предлага на Европейския съюз да купува руски природен газ на украино-руската граница и да подпише съответните договори за това с „Газпром", съобщава Unian.ru, като се позова на информация от правителството на страната.
Европейските газови компании, в това число и българската „Булгаргаз", които имат договори за доставка по газопровода през Украйна, ще могат да ползват и свободните обеми в украинските газови хранилища, се казва още в съобщението. Поискат ли това, ще трябва да си плащат наем.
Към момента, засичането на подавания към европейски потребители природен газ става на западната украинска граница. В този случай „Газпром" записва на своя сметка всички загуби при транспортирането на руския газ през територията на Украйна.
Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/ykraiina-predlag...#ixzz32TCkF5eO
По горе беше даден линка от Novak
защо ли си мисля, че това няма да им реши проблема с цената на газта, вместо да им правят отстъпка от цената за това, че им ползват преносната система, ще взимаме пари от ЕС и ще плащаме по скъп газ, и евентуално каквото откраднем по маршрута ЕС ще го покрие, този нож не е с две остриета ами с 4-и, ЕС са нещо много сигурни в приятелчетата от Украйна, такъв контрол ли са наложили![]()
За цената не знам как ще се отрази, но ако се абстрахираш от пристрастията за или против Путин, не може да не му сваляме шапка за такъв политическо-икономически ход. ПРавилния ход е ЕС да приеме офертата и да препродава газ на Украйна. Май предложението е в стил Корлеоне ..... не може да не го приемеш![]()
шашава работа, едните казват ЕС обмисля да купува газта на У/Р граница, другите пък Украйна предлага на ЕС да прави същотоЗа цената не знам как ще се отрази, но ако се абстрахираш от пристрастията за или против Путин, не може да не му сваляме шапка за такъв политическо-икономически ход. ПРавилния ход е ЕС да приеме офертата и да препродава газ на Украйна. Май предложението е в стил Корлеоне ..... не може да не го приемеш
не знам какво да мисля, объркаха ме![]()
Те се опитват да изолира Киев от доставките на руски газ, но дали това въобще е възможно като идея...Украйна предлага на Европейския съюз да купува руски природен газ на украино-руската граница и да подпише съответните договори за това с „Газпром", съобщава Unian.ru, като се позова на информация от правителството на страната.
По горе беше даден линка от Novak![]()
Ще стане възможно като се построят алтернативни пътища, към тоя етап все още не, а Украинците се оплакват от намалено газоподаване и в някои области са им спрели газа(.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Може и малко кибритец да им пратим, тъй де хуманитарно.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
GGBG (23-05-2014)