е нали Новак преди малко писа, че Ес се опитва да прескочи Украйна пи преговорите за газа.. а може и да не съм ти разбрал въпроса правилно, че съм на 3 чаши вино и леко ми се миржелеят буквите пред монитора..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Кой ли ще спечели битката за Украйна ?? Какво мислите като цяло за държавите от съветския съюз ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е нали Новак преди малко писа, че Ес се опитва да прескочи Украйна пи преговорите за газа.. а може и да не съм ти разбрал въпроса правилно, че съм на 3 чаши вино и леко ми се миржелеят буквите пред монитора..
Ами аз прочетох ето това и мисля,че няма нищо кой знае какво да се злорадства.....................норм лно е ЕС да иска да си осигури доставките без да зависи от посредник,особено що се касае за споровете между Русия и Украйна...............
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...ki-gaz,172782/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Правилно си ми разбрал въпроса, благодаря за добрия отговор, просто аз не съм прочел![]()
Значи едно е, тоя енергиен съюз вътре в ЕС , за който има проект и се говори да се прави, ЕС да купува централно газ и да си го разпределя вътре в общността, който сега тепърва новия европарламент ще разглежда , приема и т.н.и евентуално ще договоря с Газпром.
Съвсем друго е в рамките на сегашните търговски споразумения да се прави това нещо, при подписани договори, при ситуацията в Украйна и т.н.
В случая Русия е изправна страна, не тя е нарушила договора първа, колкото и да не им знаем договорите, това е елементарно.
А Украйна няма как да бъде прескочена и газа който преминава оттам за нула време да му се намери алтернативен източник- те сега се строят, единия от които е Южен поток.
И те явно са решили на макс да се възползват докато могат да рекетират.
.................
Добре как ще прескочи Ес Украйна, като на границата плаща на Русия,а през Украйна преноса го плаща на Украйна и оттам нататък по тръбите, плюс неплатения украински газ, такси пренос и прочие- тоя газ как ще прехвърчи през Украйна, че да ги прескочат.
Или аз не обяснявам както трябва или нещо друго.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Пълни глупости.........................
хората са написали какво се случва и ако е въпроса за едното злобеене то е друга бира................
не обичам да се повтарям,но ще постна още веднъж,дано го прочетеш............
Ето линка, това в инвестора го четох, защото почнах да търся инфо, двете статии коренно си противоречат, но и в двете не пише първоизточника.
http://www.cross.bg/ykraiina-predlag...tml#axzz32SxvA
да си обмислят колкото искатПълни глупости.........................
хората са написали какво се случва и ако е въпроса за едното злобеене то е друга бира................
http://www.investor.bg/evropa/334/a/...ki-gaz,172782/те искаха и газта на една цена да я взимат, но от Гьзпром никой не им обърна внимание, сега с тази Украйна, Газпром ще си намери и партньори за изграждане на Южен поток, в лицето на ЕС, аз поне така бих направил
ще се дърпам, дърпам докато не клекнат, те си забъркаха положението в Украйна, сега искат да я прескачат с газта, я дайте пари тогава за един Южен поток понеже сте много умни
![]()
(Пълни глупости.........................
За злобеенето се обърни към твоята приятелка- е твоите хора не съвпадат с всички други източници- е да това е удобната статия за вас
за никого не е удобна тази статия освен за Гьзпромнякой си подмята какво обмисляли, че то от тях ли зависи че аа го обмислят
брюкселското зеле пълни ръцете на Гзпром с нови и нови джокери всеки ден и с всяко изказване