Не знам ве, питам котката си. Като я погаля, ако замърка, значи е печелив сигнала. Ако не замърка или ще е на нула или минус и въобще не влизам
----------
E ти пък чак с 1000. 500$ са предостатъчни
Останалите 500 са за курви и гориво![]()
Луд ли си, даже 500$ е много, най-добре 100$ при Инстата, все пак ти дават 1:1000 левъридж. Така 100 000$ управляваш!E ти пък чак с 1000. 500$ са предостатъчни
Останалите 500 са за курви и гориво![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък много се радвам за Олег , че отново е изпълзял от дупката и бодро, бодро раздава съвети ,както сам той си знае
Притесних се бре
Рекох си :
Утрепа го тоя Форекс, добричкият човечец ,като едното нищо го утрепа ,бре
Дай боже и котката да му е жива и здрава![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Олег ако твоят домашен любимец е котарак дай да ги разплодим с мойта женска и после да ги продаваме като индикатори
Цената ще е 5 000 $ за броя![]()
![]()
![]()
.................................................. .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Aaaa, не ги раздавам аз
Левски, Маца еМного си я обичам и затова така ми помага
![]()
пак взехте да си мерите пищките ми се струва..
ама те вашите пишки много теоретични само.
все изкарвате правите ама само във форума.
айде наживо изкарайте 3 месеца с по 300 пипса...
нищо работа нали ..
ама не 3 месеца в годината ами 3 месеца един след друг..
Tова предизвикателство ли е? 3 месеца по триста пипса всеки месец,не е ли по добре да се измерва в проценти печалбата.Уточни да помисля да се захвана ли.
Станислав ти вадиш ли толкова? Аз лично вадя около 80-100 пипа.пак взехте да си мерите пищките ми се струва..
ама те вашите пишки много теоретични само.
все изкарвате правите ама само във форума.
айде наживо изкарайте 3 месеца с по 300 пипса ...
нищо работа нали ..
ама не 3 месеца в годината ами 3 месеца един след друг..
300 пипса изкарани 3 месеца под ред, като тея 300 пипса се равняват на 30% ...
това гледам се разисква по надолу и болшинството е на мнение че това било супер лесно.
----------
вадя аз дръжки..
имал съм месеци и на по 600, ама са 1-2 в годината.
последните 4 месеца не са ми много добри.. 150 , 120, -50, -50 ... така съм..
та вмомента 300 ми се струват като цяло състояние. но все още съм в процес на растеж.
след година две ще видим , тогава ще трябва да правя по 300 пипса на месец..