Е ти пък сега 200-300$ хептен смешни суми отиде.![]()
Е ти пък сега 200-300$ хептен смешни суми отиде.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100-200пипса с половин лот и нагореToчно вчера писа как гониш 100 пипса на месец...
А 10% риск акаунта ще варира със страшни амплитуди, до момента в който фалира със сигурност. Ако съдя от резултатите на моята система, на теория мога да сложа и аз 10% риск, на практика ще си изкопая сам дупката... Тия неписани закони не са се пръкнали от нищото.
Пак казвам - ако прага да влезеш в този бизнес беше 10к поне, то фантазьорите щяха да намалят сигурно с 99%, по някакъв магически начин така щяха да рискуват само хората, за които 10к за джобни париА пазара третира всички по един и същ начин
Нищо не съм споменавал за проценти и рискове.
във форекса е възможно каквото напрвите с 200$ такова и с 2 милиона.
та всичите тези неща за удесетворяване на акаунта по 100 пъти и т.н. са си глупости.
нали ако беше възможно хората нямаше да тръгват от 100к акаунт ами от 500$ и да си карат така. не да си залагат къщите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
A мога ли да изкарам 1милион от 50пипса ? С 2000лота, мога ли да влеза и изляза веднага ?във форекса е възможно каквото напрвите с 200$ такова и с 2 милиона.
та всичите тези неща за удесетворяване на акаунта по 100 пъти и т.н. са си глупости.
нали ако беше възможно хората нямаше да тръгват от 100к акаунт ами от 500$ и да си карат така. не да си залагат къщите.
100 + 15 пипа могат ли да се хващат средно на ден?
.....................................
Това реалистична цел ли е?![]()
5долара на пипс, при среден стоп от 20 пипса да кажем това са 100$ на стоп, ако риска е 2% акаунта ще трябва да е 5к, след като ги нямаш явно планираш едни 10% риск в най-добрия случай щото системата ти няма стопове и няма проблеми...
----------
На ден не, средно на ден е възможно разбира се в прилично добри месеци, но самите пипсове не са толкова важни, важна е стойността им спрямо риска на сделка.
Средният стоп е по-малък. 20 е максимума.
Не ми прави сметката
5долара на пипс, при среден стоп от 20 пипса да кажем това са 100$ на стоп, на 1000$ са 10%, на 2000 долара са 5%
Но стопа рядко е повече от 13-15.
----------
Има ве, аз просто не влизам в тези сделки които ще бъдат губещиПървоначално написано от 100
най-добрия случай щото системата ти няма стопове и няма проблеми..![]()
L1914 (20-05-2014)
Стоп 30 пипа (за мен е голям) 300 пипа на месец (средно 15 пипа на ден в предишното ти мнение каза, че е реалистично) => 20% на месец профит.
Годишен профит 340% ( при сложна лихва профитът е по-голям - 890%)
И сега ще кажеш, че този профит е нереален![]()
![]()
Последна редакция от L1914 : 20-05-2014 на 20:59
Е ти пък от къде знаеш коя ще е губеща, коя не.Има ве, аз просто не влизам в тези сделки които ще бъдат губещи![]()
![]()
Еми разбира се, те се открояват много лесно от останалите, що да ги взимаш и тях?Великия план с 1000$ и 10% риск мисля, че ще се окаже не дотам надежден и интелигентен, но то време има, ще пробваме така, после по друг начин, все ще стане накрая
![]()